HTOTM: FUSION
PA ti veliki brodovi su kraljice, Perice :P
A? Jel' te bole oci od onog silnog bljeskanja? hehehe

Shody, imas srece sto steve nezna srpski inace bi odma popio infraction. Stvari koje ne treba raditi na svojoj aukciji (ja dobio po rukicama svaki put kada sam ih radio )
1. Ne do ti bog doubleposta, jos ako je u istom danu, uh....
2. Ne odgovaraj na svaki post, jer i to se gleda. Ako neko kaze: joj sto mi se svidja ta glava, kako si je napravio? Pa mu ti odgovoris, pa on opet tebi i sve tako a niko tu ne biduje i ti i on odmah dobijate kaznene.
3. Ne bumpuj svoj tread dnevno! Nikad! Tek kad prodje vise od 24 h imas pravo da bumpujes jednom (postujes nesto tipa: bidujte ljudi itd.) I onda sledeci bump ti je tek nakon 48 sati pa 72 itd.
4. Ne pokusavaj foru sa bumpom pa onda obrises bump. Ne radi, odma te uhvate (neznam kako ali znaju...)
5. Uvijek nakon prodaje postuj da si dobio novac i da je tip dobio glavu, da tread moze da
se zatvori.
6. Pazi na pravila postovanja obrtnih glava, rezolucije itd. Imas to na napismeno u okviru pravilnika art/textures.
7. Ako si stavio da je aukcija zavrsava za 5 dana, moras da je zavrsis za pet dana. Nema ono, ej ja sam ljudi zadovoljan sto mi je ovaj bidovo 5 K i ja sad zatvaram! Jedino ako neko kupi autobuy imas pravo da zatvoris aukciju. Dotad, sve dok neko ne kupi autobuy moras da cekas da istekne peti dan i onda da kontaktiras tu osobu i da se razmjenite za pare i texturu.

Ja mislim da je to to. Valjda nisam nesto zaboravio...