Od teraz aby był porządek będę co jakiś czas pisał posta "news", czyli co się zmieniło w DSC i o czym powinniście wiedzieć.
* Dodałem zakładkę Frozen Members [Inactive] - są tam Kamil, Pizdu, Florcio i Trewnek. Tak powinno ich już u nas nie być, ale każdy ma jakieś alibi :P Czekamy na nich do końca wakacji. Formalnie Kamil u nas jest, jednak wpada raz na ruski rok a nie ma co się oszukiwać.
* Proszę Skocika i Ralesa o podanie swoich numerów gadu - gadu, a jak nie posiadają to polecam założyć
* Obecnie, nie licząc Kamila i Pizda ze względu na nieaktywność - mamy mnie jako lidera i Gazia jako CO [o ile nie zrezygnowałeś.]. Uważam, że tymczasowo to stanowisko może objąć Miroke [a jak pizdu nie wróci to na stałe]. Choć nie wiem czy to potrzebne ze względu na wielkość naszego klanu, wszystko jest ok i nie musimy się zbytnio wysilać.
* Ostatnia sprawa: BANNERY, BANNERY! To jeden z niewielu, a jednak najważniejszy czynnik uniemożliwiający zmianę nazwy i aplikowanie o oficjalny status. McKiller, napisz czy na pewno się tego podejmujesz i ile czasu ci potrzeba. Może sam bym coś pokombinował, ale to będzie skromne... W razie czego popiszę z Wojtkiem albo poszukam innego grafika, ale prawdopodobnie to będzie odpłatne. Tu chodzi tylko o jedno "tło" [dobrze to nazwałem?] i na to napisy, i oczywiście logo które powinno być pomysłowe [o tak, twarz krzyczącej kobiety, miasto w płomieniach i pourywane głowy, zwłoki na latarniach! ]:->.
Tyle na dziś
PS - coś coraz dłuższe posty z większą łatwością zacząłem pisać, jeszcze pamiętam jak kiedyś za przysłowiowego "łepka" ciężko było wysmarować te trzy linijki