Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Od teraz aby był porządek będę co jakiś czas pisał posta "news", czyli co się zmieniło w DSC i o czym powinniście wiedzieć.

* Dodałem zakładkę Frozen Members [Inactive] - są tam Kamil, Pizdu, Florcio i Trewnek. Tak powinno ich już u nas nie być, ale każdy ma jakieś alibi :P Czekamy na nich do końca wakacji. Formalnie Kamil u nas jest, jednak wpada raz na ruski rok a nie ma co się oszukiwać.

* Proszę Skocika i Ralesa o podanie swoich numerów gadu - gadu, a jak nie posiadają to polecam założyć

* Obecnie, nie licząc Kamila i Pizda ze względu na nieaktywność - mamy mnie jako lidera i Gazia jako CO [o ile nie zrezygnowałeś.]. Uważam, że tymczasowo to stanowisko może objąć Miroke [a jak pizdu nie wróci to na stałe]. Choć nie wiem czy to potrzebne ze względu na wielkość naszego klanu, wszystko jest ok i nie musimy się zbytnio wysilać.

* Ostatnia sprawa: BANNERY, BANNERY! To jeden z niewielu, a jednak najważniejszy czynnik uniemożliwiający zmianę nazwy i aplikowanie o oficjalny status. McKiller, napisz czy na pewno się tego podejmujesz i ile czasu ci potrzeba. Może sam bym coś pokombinował, ale to będzie skromne... W razie czego popiszę z Wojtkiem albo poszukam innego grafika, ale prawdopodobnie to będzie odpłatne. Tu chodzi tylko o jedno "tło" [dobrze to nazwałem?] i na to napisy, i oczywiście logo które powinno być pomysłowe [o tak, twarz krzyczącej kobiety, miasto w płomieniach i pourywane głowy, zwłoki na latarniach! ]:->.

Tyle na dziś

PS - coś coraz dłuższe posty z większą łatwością zacząłem pisać, jeszcze pamiętam jak kiedyś za przysłowiowego "łepka" ciężko było wysmarować te trzy linijki
ToP Leader
Originally Posted by MrNorbert View Post
* Ostatnia sprawa: BANNERY, BANNERY! To jeden z niewielu, a jednak najważniejszy czynnik uniemożliwiający zmianę nazwy i aplikowanie o oficjalny status.

Orly?
Obczaj ich bannery, możecie zrobić podobne xD

Btw, chcecie sie o mnie poduczyć?
best vlad in plat V Kappa
kat <3
Lol, napisałeś sobie stronę na toriwiki ( którą może edytować każdy ) i szpanujesz? xd
retired
Originally Posted by evildog View Post
Orly?
Obczaj ich bannery, możecie zrobić podobne xD

Btw, chcecie sie o mnie poduczyć?

Wiesz mnie nie ośmieszaj...

Nie, nie chcę :P . Jedno pytanie: apopenisacito?

Cieszę się z szybkiej odpowiedzi w sprawie numerów GG.

Pełną listę macie na pierwszej stronie, więc nikt z klanu nie podszyje się, możecie sprawdzić ich numery.

Tobie kolego niestety nie pomogę, może później. Siostrze trzeba dać pograć : ]
ToP Leader