Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Originally Posted by Miroke View Post
ICoF to całkiem niegłupi wybór, ale jakbym miał wybierać między Pure, a ToP, to nie miałbym się nad czym zastanawiać. Skoro nie jesteś w stanie pisać po angielsku wystarczająco często, to pisz po polsku, u nas wyrabiasz normę z nadwiązką

Wiesz, ICoF to stary i pro clan. Gdybym miał się zastanawiać, to wybrałbym ICoF.
Btw, zapowiadałem że opuszczam Aeon i to zrobię, ale ja za 20 min spać idę bo wyjeżdzam o piątej, więc nie założę leave threada, a nie chce opuszczać toriclanu ot co bo to byłby ragequit. Jeżeli miałbym sie zastanawiać nad klanem, to wybrałbym Clan albo Fish, a jeżeli bym do obu zfailował, to założę własny klan.
best vlad in plat V Kappa
kat <3
Originally Posted by evildog View Post
Jeżeli miałbym sie zastanawiać nad klanem, to wybrałbym Clan albo Fish,

powodzenia lol
Originally Posted by Sharickkou View Post
powodzenia lol

Wiesz, o wiele trudniej to do fish, bo tam muszą cie znać musisz być zajebisty etc. a w Clan to wystarczy napisać jakiś apowy esej na 1000 słow to cie przymą na 100%
best vlad in plat V Kappa
kat <3
Originally Posted by evildog View Post
Wiesz, ICoF to stary i pro clan. Gdybym miał się zastanawiać, to wybrałbym ICoF.
Btw, zapowiadałem że opuszczam Aeon i to zrobię, ale ja za 20 min spać idę bo wyjeżdzam o piątej, więc nie założę leave threada, a nie chce opuszczać toriclanu ot co bo to byłby ragequit. Jeżeli miałbym sie zastanawiać nad klanem, to wybrałbym Clan albo Fish, a jeżeli bym do obu zfailował, to założę własny klan.

Każdy z nas w pewnym momencie marzy o własnym klanie (zazwyczaj tylko polskim), ale tych polaków, którym udało się stworzyć, oficjalizować i utrzymać klan przy życiu, można policzyć na palcach jednej ręki (ba potrafi to nawet inwalida bez jednego palca)
-----------------------------
Właśnie się dowiedziałem, że na mojego kochanego blaszaka wrócę dopiero w środę albo czwartek...
Last edited by Miroke; Jul 23, 2011 at 09:21 PM.