Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Sory za wielką nieaktywność, ale spowodowana była spaleniem się kompa podczas burzy. A teraz nie mam czasu na grę ani na forum (koledzy, dziewczyny, picie), więc w okresie wakacyjnym uznajcie mnie za zmarłego. Zdziwiła mnie też zmiana nazwy, ale nie mam o to do was pretensji (moja wina). Mam nadzieję, że po wakacjach przyjmiecie mnie z powrotem (nie wiem czy będę miał prawo prosić o powrót jako Co-Ldr). Jedyne co mogę powiedzieć teraz: Do zobaczenia po wakacjach (mam nadzieję że ciekawych)
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Originally Posted by Skocik View Post
tobra nie mozecie zmieniac textur rales zapomnialem tak jakos no sorry xd ^^
-----
skonczylem ^^

Rządzisz człowieku!!! Skoro twoje logo jest już wrzucone na pierwszą stronkę, to chyba spokojnie można cię ogłosić zwycięzcą konkursu (ale puki co wolę tego nie robić, bo nie ja ten konkurs ogłosiłem)
Originally Posted by pizdu View Post
Sory za wielką nieaktywność, ale spowodowana była spaleniem się kompa podczas burzy. A teraz nie mam czasu na grę ani na forum (koledzy, dziewczyny, picie), więc w okresie wakacyjnym uznajcie mnie za zmarłego. Zdziwiła mnie też zmiana nazwy, ale nie mam o to do was pretensji (moja wina). Mam nadzieję, że po wakacjach przyjmiecie mnie z powrotem (nie wiem czy będę miał prawo prosić o powrót jako Co-Ldr). Jedyne co mogę powiedzieć teraz: Do zobaczenia po wakacjach (mam nadzieję że ciekawych)

Też nie wiem, czy będziesz miał prawo, żeby o to prosić. Nie chciałbym wyjść na takiego, co się ciebie wiecznie czepia, ale z tego co wiem, to zazwyczaj pisałeś chyba z telefonu, a jeżeli nie zazwyczaj, to przynajmniej miałeś taką możliwość. Coś się w tej kwestii zmieniło?