Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Originally Posted by pizdu View Post
Kamil, tak, podanie mozesz wyslac do dowolnego z GMow. Osobiscie polecam Ed'a, ale nie ma to roznicy do ktorego.
I wlasnie zerknalem do recruitment center. To co tam znalazlem po czesci mnie wkurwilo, zasmucilo i rozczarowalo. Bezczelnie wklejone moje reguly (o to pretensji nie mam), przy ktorych notabene spedzilem troche czasu (chcialem dopracowac tresc, zrobic to najlepiej jak umialem). I robilem to po to, zeby sprawdzac znajomosc angielskiego nowych. Zeby nikt nie przynosil nam wstydu w prostej rozmowie z innym graczami. I tu rzecz ktora mnie zabolala: aplikacje po polsku. Jesli to ma zmierzac w ta strone, to wypadaloby zrobic dsc po polsku i pierwszy post tematu rekrutacyjnego rowniez...
-----
I podania sa free-form

Nie wiem, jak to się dzieje, ale pierwszy raz w życiu się z tobą zgadzam xD
Przy początkach tego klanu ja, mając drugi dan miałem chyba najmniejsze Qi, a teraz niby selekcja kandydatów jest, a i tak nowych członków bierzemy z Toribashowych najniższych warstw społecznych. Sami zobaczcie- nikt z nowych nie ma nawet black belta(no wiem Soreu, że miałeś, w tym szczególe nie chodzi o ciebie), mało kto potrafi mówić po angielsku, a najnowsze podanie napisał 11-latek. Od tej pory selekcja ma być ostra jak zamarznięte siki węża
---------------------------------
Nie wiecie gdzie jest ta lista graczy na pierwszą rundę turnieju?
Last edited by Miroke; Aug 7, 2011 at 01:42 PM.
Originally Posted by Miroke View Post
Nie wiem, jak to się dzieje, ale pierwszy raz w życiu się z tobą zgadzam xD
Przy początkach tego klanu ja, mając drugi dan miałem chyba najmniejsze Qi, a teraz niby selekcja kandydatów jest, a i tak nowych członków bierzemy z Toribashowych najniższych warstw społecznych. Sami zobaczcie- nikt z nowych nie ma nawet black belta(no wiem Soreu, że miałeś, w tym szczególe nie chodzi o ciebie), mało kto potrafi mówić po angielsku, a najnowsze podanie napisał 11-latek. Od tej pory selekcja ma być ostra jak zamarznięte siki węża
---------------------------------
Nie wiecie gdzie jest ta lista graczy na pierwszą rundę turnieju?

ostatnim razem jak Redemption miało taką ostrą selekcję, umarło.