Toribash

APYL MAKI

Originally Posted by kmenek View Post
no ja chciałem tego najnowszego macabook pro 13 retine, 8bg ramu i 128 ssd bo zawsze można kupić zewnetrzną, taniej wyjdzie. coż z granie na komputerze już mi się trochę znudziło, i planuję go kupić przyszłościowo na studia itp, bardziej do pracy. ma świetny system operacyjny, a na reszcie sie nie znam, ale znasz sie na niej Ty pewnie że apple ma dużo minusów, np iphony to dla mnie kompletne przepłacanie i bardziej są do szpanowania ale co kto lubi system na nich jest dla mnie dużo bardziej przyjmeny niż na np androidzie, który też nie jest zły. ale i tak gra nie warta świeczki. cóż sam nie wiem, zobaczymy jak wyjdzie bo to kupa forsy ;d

Ja tam szczerze mówiąc wolałbym na windzie pracować, bo jak coś się spartaczy łatwo jest naprawić, bo ogarnięte już dobrze ;>

---------------------------------------------------------

Szczerze mówiąc, ja tutaj zaglądam [znowu wracam na tydzień i znikne na miesiac / dwa pewnie ;d], bo pokochałem was wszystkich! Gry nie tykałem na poważnie już ponad rok i raczej się to nie zmieni. Mam nadzieję, że przywiązanie do tego klanu nie zamieni się w nostalgię przynajmniej przez te kilka jeszcze lat. Ani jednego zjazdu nie było! :P

HA

Nie powinniśmy znosić naszego "nacjonalizmu", tyle czasu daliśmy radę to poradzimy sobie dalej. Bywało gorzej. Mówię o aktywności na forum, ingame mnie zupełnie nie interesuje ;| Dobrym wyjściem może być powiększenie oczek w sitku rekrutacji coby się więcej typa przebiło. Debili nie wpuszczamy, wiadomo ;d
Last edited by MrNorbert; Apr 20, 2014 at 10:35 PM.
Originally Posted by kmenek View Post
ale też ich nie wypuszczamy

POZDRO

Koci, organizacja padła przy kręceniu :d Robimy noowy scenariusz, ale nic nie mówię, bo znowu pochwalę dzień przed zachodem słońca :d Połowa ekipy wyłożyła lache jak mieliśmy kręcić... Na pocieszenie mogę ci powiedzieć, że coś w tym roku powinno się pojawić

Oto człowiek uznany przez naszą ekipę za najbardziej zwyczajnego. Dostał role polityków, przecież w końcu oni wszyscy są tacy sami xd
Last edited by MrNorbert; Apr 21, 2014 at 11:48 AM.