HTOTM: FUSION
Ako mislis na shop neces zato sto niko nece kupiti logicno Bojane zasto ce neko kupiti nesto za 2000 ako ga ima za 1000 (nasumice izabran broj)
http://forum.toribash.com/forumdisplay.php?f=477
Join Dragonz (we're official)^
Macho you are in 2 clans on 2 accounts.

I suppose it can be allied but its just weird.

Why did you make another clan on your second account?

Boranija last time i checked you are Co-Leader

Bojane, Boranija je upravu.
Niko nece kupiti kod tebe ako si duplo skuplji.
Last edited by perica; Feb 28, 2010 at 09:03 PM.
Neznam, ali moje su cijene 50% manje i ja imam sve one stvari koje su u regularnom shopu odavno rasprodate i nema ih vise na lageru. U prilogu ovoj tvrdnji ide i to sto sam juce posredstvom prodaje u mom shopu (18 K) kupio i 256x texturu za glavu i ostalo mi love za sphinx lax... Time sam zavrsio sa svojim opremanjem za sada + ostalo mi kvalitetnih itema za prodaju.. Ako mi bude trebala i ground texture uvijek je mogu nabaviti. Po prvi put, otkada igram tb, miran sam jer znam da zaraditi tc nije problem. Sada cu da se posvetim igri i stripu, ostalo me ne zanima.
npr tvoj supernova emote kosta u marketima 2k!
ili hotpink force 8k!
ili hotpink blood 4k neke stvari su ti tacne npr. supernova blood ali vise od pola sopa je PRESKUPO!!!
Nisi ti jedini sa shopom moras videti ko ima jeftinije iteme pa da stavis cenu ispod znam da nije lako da se spusta cena za nesto sto si platio 10k na 1k (nasumice izabrane cifre)) ali to se i meni desilo kupio 2 partikl flejma i prodao ih za 6,5k xD ilijos neki itemi kao texture 2 koje sam kupio za 10k prodao ih za 4k!
Last edited by Boranija; Mar 1, 2010 at 11:05 AM.
Ali ja ove nisam kupio, ja sam ih dobio kada sam pobjedio na design eventu, hehe. Tako da sam uvijek u plusu!... Prodalo se ili se ne prodalo. tu je razlika izmedju tvog shopa i mog. heheheheeheh....
Драги играчи,

у среду, 3. марта 2010, у периоду од 11:00 до 17:00 часова игра ће бити унапређена у 0.9.4.2 верзију. За време унапређивања игра неће бити доступна око сат времена.

Имамо и неке лоше вести да објавимо у вези 0.9.4.2 верзије:

Због подешавања времена прављења бионичке ракете земљана, њено време прављења је вемо повећано.

Разлог ове измене је изједначавање разлике између губитака односно утрошеног времена Зеноваца и Земљана.
Тренутно бионичка ракета уништава све Зеконе и бионички удар уништава све незаштићене Зеке на планети. Пошто су Земљани веома брзо правили ракете, Зеновци су приморани да праве Зеке односно Зеконе на веома тежак начин - постојала је неравноправност.

Због тога је време прављења ракета повећано да би исправили неравноправност. То је погрешан начин јер је сада време изградње предугачко, тако да смо одлучили да развијемо комплено нов систем. Радимо на њему и појавиће се што је пре могуће. Чим будемо имали више информација објавићемо их. Извињавамо се на непријатностима.

Ваш Империон тим

Измене верзија 0.9.4.2

• "Регистуј се" и "Универзум" су преведени на језик сваке земље.
  • Када Зеновац и Земљани шаљу појачање оно ће се снабдевати исључиво са планете порекла (а не од стране циљне планете или танкера)
  • Скенер кретања, импулсни скенер и нова Зекон шпијунижа
    Грађевине импулсни скенер (Зенљани) и скенер кретања (Титани) служе за пасивно осматрање околине ваше планете. У зависности од степена грађевине непријатељска флота на кометама или ненасељеним планетама може бити откривена. Тако да знате које планете требате да избегавате или извидите пре напада. Приказани симболи на мапи галаксије су објашњени испод са насловом "Статус иконе на мапи галаксије".

Зекон јединице имају исту функцију као скенер кретања или импулсни скенер. Ако се налазе у орбити планете коју извиђају, они пасивно осматрају мапу галаксије као што то чине импулсни скенер или скенер кретања домет је до 10 поља (на највишем степену).

Начин рада: Сваким унапређивањем домет скенирања у ком се може открити непријатељска флота на кометама и планетама се повећава за 1 поље по степену. Како скенер кретања и импулсни скенер могу бити унапређени до степена 10, домет скенера може бити унапређен до 10 поља. Све непријатељске флоте које су стациониране на ненасељеним планетама које се налазе у домету скенера биће приказане.
  • Посебно поље за прихватање политике приватноси током процеса регистрације
  • Ракетни напади раде и у IE7 сада
  • Опција брисања налога је измењена. После потврђивања брисања налога покреће се бројач од 72 сата.
    Међутим играч није у могућности ништа да ради ништа на свом налогу. Кориснички интерфејс ће бити затамљен и биће приказано одбројавање као и опција да прекинете брисање налога у искачућем прозору.
  • Плус преглед: Капацитет складишта није био правилно приказан
  • Бионичка ракета уништава и Зеконе који долазе
  • Прерачунавање енергије се обавља једино приликом акције играча
  • Играчи нису могли да тргују у односу 1:1 због заштите слања превелике количине сировина када играч много тргује. Ово је сада исправљено.
  • Производња тек прикупљених Ки-јединица ће се рачунати исправно од сада
  • Приказано време почетка мода одмора (у подешавањима налога) не приказује више NaN
  • Чувари налога не могу да троше новчиће за НПЦ трговину уколико му то није дозвољено
  • Грешка у вези Заштитника у симулатору борбе је исправљена
  • Бројач мода одмора од сада исправно броји
  • Информација која је недостајала у фабрици робора код Титана је (% убрзање по степену)
  • Преглед планете: Извештаји о претходним нападима нису били приказани - исправљено
  • Енергетска ефикасност планета: Све планете исте врсте су имале исту енергетску
  • Порука у игри за прихватање опције корисници истог рачунара је садржала променљиву уместо имена играча - исправљено
  • Када направите други ракетни силост, први силос бива преснимљен и све ракете бивају обрисане - исправљено
  • Ненасељене планете које су насељене за време напада -> флота се враћала без извештаја и сировина. Сада ћете пронаћи извештај и о томе.
  • После одблокирања налога услед казне, мод одмора није правилно израчунат -> сировине се не повећавају - исправљено
  • Шпијунажа: Име планете нападача је било приказано иако су губици од 0 % до 10 % - исправљено
  • Додата опција у симулатору борбе за симулацију борбе на кометама
  • Зен шпијунажа: после 24 сата на планети, кретање флоте није приказано у систему - исправљено
  • Шпијунажа: Титан који шпијунира је приказиван у извештајима лиге - исправљено
  • Шпијунажа: степени нису тачно откључавали шпијунажу - исправљено
  • Шпијунске сонде су могле да сакупљају Ки-једнице - исправљено
  • Титанска фузиона електрана се самостално регулисала - исправљено
  • Титани: погрешан прорачун за Транс-портал; Енергије је била рачуната на основу погрешног Транс-портала - исправљено

Остале измене
  • Новчиће је могуће пренети путем линк за пренос новчића тек након 30 дана од њихове куповине.

Уравнотежавање
  • Зекони: брзина је повећана на 25
  • Бионичке ракете: време прављење је повећано на: 175.000 секунди

Повећан је и потребан просотр за складиштење на: 22
  • Бионички удар: време прављење је повећано на: 250.000 секунди
  • Време изградње бродова, оружаних система и ракета јер преполовљено
  • Истраживање потрошње горива је сада ефикасније: 5 % -> 7 %

Статус иконе на мапи галаксије
Путем статус икона на мапи галаксије одговарајуће ситуације, кретања флоте и позиције флоте су графички приказане на мапи галаксије. Постоје 3 различита елемента која могу међусобно да се комбију (ситуације на планетама, кретања флоте и позивија флота).

1. Кретања сопствене флоте ка циљу

2. Стање на планетама је приказано различитим бојама оквира:

Сопствене планете (бела боја)

Саиграч из лиге (љубичаста боја)

Савезници/Огранци (браон боја)

ПОН (сива боја)

У рату (црвена боја)

Остали играчи
Без оквира

3. Подршка ненасељених планета и комета
(редослед одређује важност иконе - ваша војска ће прекрити било коју другу):

Ваша војска се налази стационирана на површини планете - биће приказано и на свим насељеним планетама без обзира на дипломатске односе

Флота сакупља сировине са комете

Саиграч (лига+огранак+савезник)

Играч са којим имате ПОН (флота неће напасти и вратиће се на матичну планету без борбе)

Непријатељски играчи ће бити приказани на ненасељеним планетама и кометама ако се налазе у домету скенера (скенера кретања, импулсног скенера или су у стом систему са Зеконима)