Spraw kilka:
1. Żądam usunięcia z klanu aadame5176 (albo mnie, tzn. Pizdu). Przyczyna jest jego zachowanie in-game. Chciałem żeby dał mi pass na serwer, a najdelikatniejszą odpowiedzią było 'Privat Kurwa!'. Był na serwie z kolega2010 (który się nie pienił i do niego nic nie mam). Taki typ może zniszczyć opinię klanu, a ja wolę zapobiegać niż leczyć. Zdecydujcie kto jest bardziej wartościowy dla klanu i podejmijcie uczciwą decyzje. Jeden z nas odchodzi.
2. Historię gotową wstawie jutro ok. 9, bo zostały ostatnie szlify. Brzmi to trochę jak szantaż, wywalenie za historię, ale wcale tak nie jest i historia będzie wstawiona niezależnie od tego kto opuści klan. Myślę, że do podjęcia tej decyzji nie potrzeba całego klanu. Coż ja mogę więcej powiedzieć? Wysoki sądzie, liczę na sprawiedliwy wyrok.
-----
I jeszcze jedno: powiedziałem mu że wyleci, bo jako co-ldr mam prawo przyjmować i usuwać członków klanu, to dał mi do zrozumienia, że ma 'wyjebanane', ale wolę, żeby tą decyzję podjął ktoś obiektywny w tej sprawie. A ja jestem naprawdę zaangażowany w pomocy przy tworzeniu tego klanu. Przykro mi, że takie ultimatum, ale nie siedzę cicho, gdy coś mi się nie podoba.
Last edited by Szamboo; Apr 18, 2011 at 09:21 PM.
Reason: <24 hour edit/bump