Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

nie wiem jak byś mógł pomóc w koncu to wszystko należy do spraw liderów ;p nie do nas ale możesz napisac propozycje
- Don't wake up the fallen. -
wiesz co, to jest raczej war, w którym grają tylko i wyłącznie osoby z naszych kalnów :<
jednak jesli kamil i wojtek wyrażą na to zgodę to nie widze problemu ^^
dzięki za typowanie, ale nie wiem, czy w wojnie nie weźmie udziału szamboo. Pizdu powinien być odbanowany mniej-więcej w tym samym czasie. A co do konfliktów, to najlepszą metodą jest konfrontacja poglądów.
Ja gimpem bawię się 2 dni, i na razie uczę się obsługi, robiąc heady, więc nie wiem kto widział moje prace (poza florciem i foxem, którzy bardzo mnie na gg wspierali).
Nie wiem jak z czasem będę stał, więc na wojnę musi być ktoś rezerwowy (a nawet jak będę, to mam kapryśnego neta).
Jutro upload paczki moich repków na chomika, rzucę link (niektóre są nawet sprzed roku!), ale najlepsze i tak przepadły po przesiadce z xp na win7 ultimate 32bit.
A to o czym pisał miroke, to nie konflikty, tylko moje zdanie na niektóre tematy (część poglądów uległa zmianie).
to są mądre słowa szamboo
mam nadzieje że jutrzejszy dzień będzie udany
O której ta wojna?
-----
http://chomikuj.pl/Kr0ne

Tu jest paczka moich repków. Tylko jest dodana w folderze Microsoft office Enterprice 2007 (Pomyliłem się trochę)!

I jeśli dodajesz komentarz, to podaj dokładną nazwę repka, bo nazwy mają podobne (Nazwy przepisz co do znaku)!
Last edited by Szamboo; Apr 28, 2011 at 08:33 AM. Reason: <24 hour edit/bump
jak będzie jakas potrzeba to mam kolegę który robi bardzo dobre filmiki np klanów a to nie wszystko robi je też za darmo jeżeli będzie potrzeba zrobic clan vid to pisac do mnie ;p