Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Zawiodłem się na nich ale na was też...... mówicie że będziecie na 100% a na koniec prawie nikt sie nie zjawia.... zamiast walczyć najlepszym składem walczyliśmy tymi co się zjawili........
Last edited by kamil303; Apr 29, 2011 at 09:58 PM.
Wook, nie ciskaj się. Potraktowałeś to jako atak, niepotrzebnie. Ja też jestem na tej liście, zaraz dam link jak chcesz. Nie widziałem jak farmiłeś, więc nie wiem czy słusznie go dostałeś. A co do jousta, to zawsze na serwie używam /motd i piszę co ild ma framesów żeby teraz wiedzieli w co się pakują. A ustawiam po tym jak dostałem warna od toasta. Więc wcale nie chcę ci dojebać.
Btw. Zajebiście długiego dostałeś tego bana.
-----
Kamil, ja pisałem że na mnie tym razem nie możesz za bardzo liczyć.
Last edited by Szamboo; Apr 29, 2011 at 10:02 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Originally Posted by Szamboo View Post
Wook, nie ciskaj się. Potraktowałeś to jako atak, niepotrzebnie. Ja też jestem na tej liście, zaraz dam link jak chcesz. Nie widziałem jak farmiłeś, więc nie wiem czy słusznie go dostałeś. A co do jousta, to zawsze na serwie używam /motd i piszę co ild ma framesów żeby teraz wiedzieli w co się pakują. A ustawiam po tym jak dostałem warna od toasta. Więc wcale nie chcę ci dojebać.
Btw. Zajebiście długiego dostałeś tego bana.
-----
Kamil, ja pisałem że na mnie tym razem nie możesz za bardzo liczyć.

Spoko, sorki za reakcję, ale ten CW mnie wkurwił.

A na szczerość, na Wooku jest ban, ale to juz nie moje konto było, a na tym drugim za to ze jak na wooku kumpel farmił ja w specu byłem ;[
Nie wiem czy jeszcze gracie ..... ale nawet jak wygracie to nie sadze ze uznamy to za wojne klanow bo to wcale tak nie wygladalo oni sie zaczeli rzadzic a my mielismy siedziec cicho (na mucie) i jeszcze sie pewnie podkladac ......
Kurde, głupio wyszło bo kłócić się nie lubię. Niestety, choć lubię chłopaków z Rn to jeśli nie uznają tego co napisałeś, będę musiał zastosować screeny ...