Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

@lso: Będę pisał po polsku bo widzę ze only Polish ; d
Name:Bartosz, in game Jomoko
Favorite mods:Aikido (normal and bd), lenushu, tk, judo, fun mods,.....
Do you have any Art/Video making skills?:Robię tekstury (całkiem niezłe :P, i w małych ilościach strony a także fora (mogę zrobic forum klanowe z uwagi na to że jest tu dużo polaków forum będzie aktywne)
What can you offer us?: Mam dobre pomysły, wzmocnie wasz klan (na pewno)
jestem przyjacielski i co najważniejsze dla was, zarabiam dużo tc.
Why do you want to join?:Uważam że ten klan ma duże szanse na stanie sie officalem, więc z uwagi na wasze wypowiedzi nie będę nic dopowiadał.
How often do you play toribash? [1-7 days in week]: Gram cały dzień przez 6 dni, w sobotę zdarza się okazja a w niedzielę trzeźwieje. :|
At least 3 single player replays:
At least 3 multi player replays:
Attached Files
stalowy lep.rpl (85.5 KB, 3 views)
madman 6.rpl (129.1 KB, 4 views)
Parkrour .rpl (145.6 KB, 3 views)
decap in lenush.rpl (57.2 KB, 3 views)
lese.rpl (62.8 KB, 3 views)
fai.rpl (49.7 KB, 3 views)
Last edited by Jomoko; May 1, 2011 at 09:52 AM.
Jak chcecie moge wam podać moje gg tylko nie spamować mi jakimiś pierdołami bo będzie blok+ban. A i tak najszybciej mnie dopaść na msn ;]
<evil> srsly people forgot that most part of toribash community is douchebags... lead by shin
Ooo matko dobrze, że mnie nie było. Dzięki Bogu dla majówkowych ognisk.

Btw, już po sprawie, ale tak na następny raz: z tego co przeczytałem na poprzednich stronach, kłóciliście się o wara, lecz neutralny sędzia <dge> nie przyznał waszej racji. To tak jak w piłce nożnej - decyzji sędziów nikt nie może naruszyć, kłótnie jeszcze to pogorszają i można zostać zawieszonym przez UEFA ;p. Zero złośliwości, tylko przypomnijcie sobie o tym gdy znowu będziecie chcieli udowodnić swoje racje, chociaż nic to nie da.

Kocham Polaków <3
Last edited by Trewnek; May 1, 2011 at 01:44 PM.
Originally Posted by Trewnek View Post
Ooo matko dobrze, że mnie nie było. Dzięki Bogu dla majówkowych ognisk.

Btw, już po sprawie, ale tak na następny raz: z tego co przeczytałem na poprzednich stronach, kłóciliście się o wara, lecz neutralny sędzia <dge> nie przyznał waszej racji. To tak jak w piłce nożnej - decyzji sędziów nikt nie może naruszyć, kłótnie jeszcze to pogorszają i można zostać zawieszonym przez UEFA ;p. Zero złośliwości, tylko przypomnijcie sobie o tym gdy znowu będziecie chcieli udowodnić swoje racje, chociaż nic to nie da.

Kocham Polaków <3

Po obu stronach byl syf i tyle mniejsza z tym

Originally Posted by pizdu View Post
Witam panowie. WRÓCIŁEM! Szamboo znika ze sceny.

gz
Selling tc via paypal , pm me
hehe witamy cie pizdu brakowalo ciebie tu nam ....... no i shin pisalem do ciebie chyba z 4 pm i na zaden nie odpowiedziales !!!! wez podaj mi twoj numer gg albo msm przez pm bo bardzo sie nam przydasz..........
omg, ryuu tutaj!
pozdrow ode mnie Glowa, Clowa i Razora z C3
grats pizdu
best vlad in plat V Kappa
kat <3