Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Hmmmm Carrack musial bym cie przetestowac......
-----
Event chyba nie dzis bo ni eiwem czy bede mial dostep do kompa..........
-----
A co do nie aktywnych to jutro wyleci pare osob........
Last edited by kamil303; May 4, 2011 at 07:54 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Carrack, grałem z tobą kiedyś i radzisz sobie . Jeżeli będziesz aktywny to ja jestem za, niby wymagamy angielskiego, ale możesz to nadrobić.
odezwal sie ten z 4 postami pizdek dzisiaj ci wysle a na evencie nie bende z powodu mojego padla jutro juz raczej bede dyspozyjny czy jak to sie tam wyraza

evil jak dla mnie zbyt bialy ja wole zielen i szarosc
Wook, racja.
DO RESZTY: Zrobiłem sobie drobne kalkulacje aktywności.
OSOBY WYLATUJĄCE:
1. SZOK
2. Kondziorex
i Szamboo (aktywny w innej postaci, teraz zbędny).
Aktywność po przyjęciu zerowa, bez dyskusji.
OSOBY, KTÓRYCH WYWALENIE BĘDZIE OMAWIANE NA GG MIĘDZY LIDERAMI:
1. Miroke
2. Kubull
3. Majti
4. Wiktor
5. Mnichul
Aktywność była, ale się skończyła.
OSOBY USPRAWIEDLIWIONE:
1. Florcio (zapowiedział na forum).
2. Kolega (informował mnie o problemach z łączem).
NOWI MAJĄ KILKA DNI, ŻEBY WKRĘCIĆ SIĘ I PISAĆ REGULARNIE:
1. Trewnek
2. Jomoko
3. Sondrakos
4. Sajanin
KOLEJNOŚĆ PRZYPADKOWA.
Kamil, Wook, sory, że sam zarządziłem, ale ktoś to musi twardo ogarnąć jeśli mierzymy w oficjala. Zgadamy się na gg.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Chwała ci za to Pizdu :P Co-leader też ma prawa . Myślę, że zasługujesz na Leadera nawet, ja mogę zejść do CO. Tyle co dla nas zrobiłeś o czymś świadczy.
Ja mam tylko prośbę gdyż Sondrakos nie może pisać gdyż w Szwecji zamieci są a on ma radiowy internet i nie może wejść na toribash.com dlatego jak coś to piszcie do niego na gg bo tylko to mu działa
Jego gg : 1224537
Wook, nie widzę takiej potrzeby, rób co chcesz. A to świadczy o tym, że zależy mi na tym klanie i chcę go ratować. A w oficjalu i tak lider jest jeden i 3 osoby pod nim.
Carrack. Nawet jeśli jest jak mówisz - nie twierdzę że kłamiesz, bo nie widzę powodu - to i tak może wejść na forum, tylko wymaga to trochę cierpliwości. I jak będziesz szlifował angielski i będziesz aktywny, to jestem za przyjęciem cię.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Ok pizdu swieta racja........a co do eventu to jednak robie tera kto chce to niech wbije.....
-----
serv to in-ep
Last edited by kamil303; May 4, 2011 at 09:51 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Originally Posted by pizdu View Post
Carrack. Nawet jeśli jest jak mówisz - nie twierdzę że kłamiesz, bo nie widzę powodu - to i tak może wejść na forum, tylko wymaga to trochę cierpliwości.

Ja miałem przygodę z internetem, że nawet google się nie ładowało. Ledwo przez gg mogłem się skontaktować.
A w oficjalu rezerwuje Coeldeer .