Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

BD może dorzucimy jako mod bonusowy, bo teraz nie będę mieszał.
-----
O 17 zbiórka, żeby się trochę do cw przygotować.
-----
/jo clanwar1337 . Zaraz będę.
Last edited by pizdu; Jun 4, 2011 at 05:03 PM. Reason: <24 hour edit/bump
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Powiem wam jedno po tym warze kończę z grą mam nadzieje że skończę z dobrym akcentem
A i od razu teraz proszę o usunięcie z klanu może kiedys powrócę za jakiś rok z nowym nickiem ale już się żegnam z wami
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Originally Posted by Gaziu View Post
Powiem wam jedno po tym warze kończę z grą mam nadzieje że skończę z dobrym akcentem
A i od razu teraz proszę o usunięcie z klanu może kiedys powrócę za jakiś rok z nowym nickiem ale już się żegnam z wami

OMG JA też nie gram, tylko forum odwiedzam i na CW dziś jestem. Nie musisz kończyć ostatecznie, tylko tak jak ja "nie gram".
ToP Leader
Nie o to chodzi mi sie juz komp ogulnie znudził jestem juz na to gówno za stary są dziewczyny i motor i to mie tylko teraz interesuje
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
powodzenia mam nadzieje ze spotkasz tą jedyną i będziesz miał dobry motor lub inny sprzęt powodzenia zara opier*** klan czekajcie ;3
- Don't wake up the fallen. -
Originally Posted by Gaziu View Post
Nie o to chodzi mi sie juz komp ogulnie znudził jestem juz na to gówno za stary są dziewczyny i motor i to mie tylko teraz interesuje

Spoko, powodzenia, u mnie też komp na drugi plan poszedł, zajmuję się treningiem i ogólnie. Na wakacje już całkiem stawie na szport i robienie muzy, obiecałem bratu że w tym roku ruszę dupę i coś nagram ; P. Jednak klanu nie zostawię do końca.
ToP Leader