Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

DGE już nie ma czego tutaj szukać. Jak obrabia nam dupę na toplu to niech wypierdala. Każdy jego post od tej chwili reportuję jako unwanted invade i spam.
A czasowy lider wybrany. Ty norbert prezesujesz (tymczasowo oczywiście). Mnie kręci porządek a nie władza sama w sobie.
poprzez duele a jakze inaczej kamil juz chcialem napisac ze auto cie potracilo ^^

CHLOPAKI DEGRADACJA!!!! zarcik ^^
Originally Posted by Geb View Post
DGE ju nie ma czego tutaj szuka. Jak obrabia nam dup na toplu to niech wypierdala. Kady jego post od tej chwili reportuj jako unwanted invade i spam.
A czasowy lider wybrany. Ty norbert prezesujesz (tymczasowo oczywicie). Mnie krci porzdek a nie wadza sama w sobie.

pojdz chociaz raz na channel IRC #Polska to zobaczysz jak wami hejtuja
dge to spoko koles, a to juz nie wina dge ze kiedys inep byl fagdenem i wami teraz pomiataja
*Evil stula pysk :X
(nie hejtuje jakby co)
best vlad in plat V Kappa
kat <3
No to chuj. Zamykamy społeczność i mamy wszystkich w dupie.
Evilku, mógłbym prosić nicki via pm?
Originally Posted by evildog View Post
pojdz chociaz raz na channel IRC #Polska to zobaczysz jak wami hejtuja
dge to spoko koles, a to juz nie wina dge ze kiedys inep byl fagdenem i wami teraz pomiataja
*Evil stula pysk :X
(nie hejtuje jakby co)

LoL, napisał ten który podrabiał logi z IRCa na temat IN-EPu.
Słuchajcie się Evila to daleko zajdziecie.
retired
Hmm Evildog wiesz jak masz nam wytykac to mamy od tego pizdu on spoko daje rade(w pozytywnym znaczeniu) wiec mozesz zostawic swoje mysli dla siebie a co do lidera to juz wczesniej pisalem ze norbert jest teraz(z tydzien temu)
-----
Ej a tak w oglole to czemuż zawdzięczamy nowe konto pizdu ??
(az sie nie moge doczekac odpowiedzi)
xD

No i powas widze ze zaczeles nas odzwiedzac coraz czesciej
cos sie swieci?? ... potrzebujesz czegos?? xDDD

-----
a i mala poprawka w dsc turniej byl na akidoBD (tak mi sie przynajmniej wydaje)hehe
Last edited by kamil303; Jun 17, 2011 at 08:04 PM. Reason: <24 hour edit/bump
i napisal to ten, co poprostu jest najlepszym przyjacielem inepu wiesz
nie podrabialem kurwa, moze mi sie jakies slowo pomylilo i ty masz do tego problem
Zauwazylem ze irrelvelant ci cholernie do usertitle pasuje, ja gadam o hejtach a ty mi z logami opierdalasz, gz inwencji.
Moze mi sie nie chce ctrl + c wciskac by miec "idealnego loga", ale to juz twoj problem, Patryku (omg).
btw,
Originally Posted by Powas
LoL

to swietna gra, nieprawdasz?
best vlad in plat V Kappa
kat <3
Hmm, przykro mi, ale tym razem nie będzie skandalu.
W zasadzie to nick przestał mnie śmieszyć i podobać mi się. Nie chce mi się wydawać 100k na zmianę, a na qi mi nie zależy, więc nowe konto było dobrowolną decyzją.
Częściowo chciałem też również odciąć się na jakiś czas od klanu, żeby mieć więcej czasu 'dla siebie', ale klan już ogarnięty, więc zmieniłem zdanie.
Pizdu aktualnie jest nieużywany, ale chyba dam go komuś za symboliczną kwotę, albo zrobię event z taką nagrodą w roli głównej.
-----
I jak macie jakieś negatywne relacje między sobą (Powas i evildog), to via pm i nie róbcie mi śmietnika z tematu (większego, bo i tak jest).
Last edited by Geb; Jun 17, 2011 at 08:07 PM. Reason: <24 hour edit/bump