Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Nie było... Jednak sam to z gaziem dokończę, na niektórych nie ma co liczyć, inni mają powody a pozostali nie potrafią robić sparringów .

Panowie - Nie kojarzycie czy Trewnek pisał o jakimś "urlopie"? Nie pojawia się, w ogóle go nie ma, bo nie odpisuje na gg.

A Jomoko jest zagrożony opuszczeniem klanu.
Last edited by MrNorbert; Jun 24, 2011 at 09:44 PM.
ToP Leader
Z tym wyrzuceniem Jomok bym się zastanowił codziennie go widywałem na GG teraz go nie widuje więc podejrzewam że mu sie komp zjebał
A co do spara to co znów siedzimy do 3:00
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Nie. 01:00 chyba max . Ok, z Jomoko poczekamy, jednak nawet kiedy był na gg i PROSIŁEM GO po kilka razy żeby coś napisał to mówił, że napisze i guess what...
ToP Leader
to moze jutro o tej samej ogdzinie spar?? a na tym modzie co podal Gaziu to dobiegam tylko do przepasci i nie umiem dalej
Last edited by Skocik; Jun 24, 2011 at 09:56 PM.
możemy i tak zrobić a co do modów to adam zdradził mi fajne parkury .
Btw. Skocik ja za 2 podejście już przeszedłem pokaże ci jak ja to zrobiłem i Adam

Jak widać Adam jest lepsiejszy
Attached Files
parkour] =d.rpl (579.9 KB, 6 views)
Gaziu jest serfer.rpl (189.9 KB, 6 views)
Gaziu new [parkour].rpl (183.5 KB, 6 views)
Made by Kolega1010
Jednak nikt sie nie kwapi, zeby sugerowac zmiany odnosnie przebudowy klanu, wiec wszystko ustale sam z Norbertem. Powiem tyle - bedziecie mocno zdziwieni. Temat zamkniety. Dziekuje za uwage.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Dokładnie Panowie, może mi ktoś odpowiedzieć co z Trewnekiem?! Bo tutaj z wami pisać to czasem jak zabawa w głuchy telefon. Co do clan vida - poczekamy z tym jeszcze jakiś miesiąc, najpierw zajmijmy się klanem, jednak to nie zwalnia was od wysyłania Replayów.

Przypominam - Login: kr0ne pass: polska www.chomikuj.pl

Każdy ma coś wysłać, przynajmiej 4 jakiekolwiek replaye. Jeśli ktoś napisze tutaj posta przed wysłaniem repów, dostaje ostrzeżenie. Nie chcę tu widzieć żadnych tłumaczeń, takie tylko na gg/pm.

pozdrawiam serdecznie

Last edited by MrNorbert; Jun 25, 2011 at 01:37 PM.
ToP Leader
Skocik, nie pisz takich postów, bo każdy może "myśleć". Już się dowiedziałem co u niego, po prostu jest zajęty wakacjami. I skocik, tak byś miał ostrzeżenie, ale ze względu na to, że jako jedyny dałeś replaye to odpuszczam ci to. W nowym DSC czegoś takiego nie będzie, uwierz mi.
ToP Leader
Proponował bym może dać nasze numery telefonów (wiem wiem że ktos może nam spamować i coś tam) ale jak ktos nie będzie pisał po prostu sie zadzwoni
i tyle a co do repków do Adame ma ma już dawno moje repki
Made by Kolega1010