Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

ale szkoda bedzie tracic tyle postow asz 2710 jest ^^ ja jestem w jamie terroru xd
kamil ma brata ? trzeba sie z nim jakos skontaktowac
Nowe, zewnetrzne forum zrobione, teraz tylko trzeba porobic kategorie, subfora itp. Pierdoly. Norbert, za 10 minut daje ci link na pm i jako admin zrobisz z tym porzadek
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Pizdu , pamiętasz ja na początku wg. byłem in-active. Później się ogarnąłem i zacząłem pisać , i tak teraz ciągle mi to spada i spada. Nie wiem co mi jest , forum czytam kilka razy dziennie i nie wiem co napisać. Jest mi bardzo przykro z tego powodu , ale serio staram się jak mogę i nic nie wychodzi ;/.
Heheh, panowie coś na rozluźnienie atmosfery![choć pewnie ktoś się zbulwersuje]. Dopiero teraz to odnalazłem, a mianowicie uczestniczymy w plebiscycie na najgłupszą nazwę klanu! http://forum.toribash.com/showthread.php?t=280758
ToP Leader
A jaka nagroda jesli nasz klan będzie najgłupszy??
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
"5k for the first person to nominate the clan which is deemed to have the stupidest name." ;). I nie klan tylko jego nazwa.
kto to mogl wymyslec taka glupia nazwa xd po angielsku fajnie brzmi ^^ a co oznacza ta nazwa bo mi w tlumaczu nie tlumaczy Rapid Eye Movement
---
adam ja proponuje jezei oczywiscie klan sie zgodzi zebys zrobil tego clanvida a jezeli cos sie nie bendzie komponowac czy cos takiego to uzgodnimy to (wszyscy) i poprawisz ^^

---
JA TAM JESTEM !!!!!! xD
http://www.youtube.com/user/TheZagrajmyPl
jeszcze sie nie rozkrecilo ale juz mam fajna plywajaca wioche ^^
Last edited by Skocik; Jun 28, 2011 at 10:52 AM.
Originally Posted by pizdu View Post
Odbiegajac od tematu: zrobilem male podsumowanie. Wynikiem chyba bedzie redukcja membersow (a przynajmniej powinna byc).
Tym razem wzialem pod lupe statystyki: Liczba postow.
Najwiecej postow maja: ja (464), Norbert (352), kamil (316), Gaziu (279) i Trewnek (131). Pozniej zaczyna sie dno. Evildog ma wiecej postow jako gosc (124), niz miroke (93) i kolega (98! WTF!? Ty byles z nami od poczatku? (Nie tlumacz sie netem, tez czasem strona mi sie po 2-3 minuty laduje)).
Jomoko tez nie jest nowym membersem, a ma mniej postow niz chokaro (sic!): 12 vs 36.
To co? Zmniejszamy liczbe czlonkow, czy zwiekszamy aktywnosc?

Z tego co mi wiadomo, to regulamin klanu się nie zmienił, a średnio postuje o wiele częściej niż 3 razy w tygodniu, więc przestań straszyć wyrzuceniem z klanu, bo troche to już przestarzałe
------------------------------------
Sorki, że piszę zanim wysłałem repki, ale może mi to troche zająć, jak się nie wyrobię to nie będzie mnie w clan vidzie, a nie mam zamiaru nie postować jeszcze miesiąc
Dobra, dobra ;]. Na razie wysyłanie repów wstrzymuję, co nie znaczy że nie macie ich robić. Teraz taka klanowa zamułka się utworzyła, ale do czasu.
ToP Leader