Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Originally Posted by evildog View Post
Lol, fajne repki. Zakładam że wiesz co mam na myśli mówiąc fajne.
Porównaj moje dwa repki ze wszystkimi swoimi:
Btw, grałem z Ralesem, spoko koleś

Chłopczyku ;] czy ciężko zrozumieć, że ten vid to czysta parodia? Nie chce mi sie tyle pieprzyc z replayami jak te "twoje", bo takie coś mnie nie satysfakcjonuje. wszystko szło mimowolnie dla odpoczynku od MP. Wolę pokazać in-game to co potrafię, niż przez takie zabawy.

Cheers

PS - Porównałem, mogłeś ich tutaj nie zamieszczać.

PS2 - Sorry za flame, niektóre humanoidy mnie przerastają, zakładam, że wiecie co mam na myśli mówiąc przerastają.
ToP Leader
A co do clan vido proponował bym może poczekać aż będziemy oficjalem weźcie np CW oni zrobili video jak byli oficjalem a przy okazji wszyscy członkowie naszego klanu będą lepsi gdy będziemy oficjalem
Btw. Pizdu kiedy składasz to podanie o oficjala o tym chyba gadaliśmy z 3tyg temu
-----
A zapomniałem że do tego jest potrzebny Kamil (trochę długo go już nie ma )
Last edited by Gaziu; Jul 1, 2011 at 12:47 AM. Reason: <24 hour edit/bump
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Tak swoją drogą CW nigdy nie miało DSC, a na clanvid czekaliśmy ponad rok (CW miało pół roku gdy zaczęto myśleć o vid). Tak więc można poczekać ten rok i podłapać skilla w riplejmejkerstwie, jak i robieniu filmów (Adam, czy kto tam robi vid).
Dokładnie i my będziemy lepsi i Adam
Btw. kto by się odważył mi zobić seta
Made by Kolega1010
Mamy nowe podanie do clanu. Lecz osobiście jestem na nie , podanie nie zawiera wszystkich części , do tego powód dla którego on chce do nas dołączyć nie jest zbyt przekonywujący dla mnie ;).
KURWA po to jest tamta strona aby dawać tam swoje opinnie a nie tu to co tu napisaliście jest w ogóle nie nie wzięte pod uwagę!!!
Made by Kolega1010
Ja tylko chciałem zwrócić uwagę na to że jest nowe podanie. Mogę równie dobrze tam pisać , mi to nic nie robi. A Ty spokojnie , nie musisz od razu bulwersa Gaziu :P.
Kolega taki post typu mamy nowe podanie spoko w końcu każdy musi wiedzieć że jest nowe podanie ale mówienie TAK lub NIE to trzeb mówić w RC
Made by Kolega1010