Skoro myślicie, że tylko kamil tworzył klan to powodzenia panowie. Nie przesadzajcie, tu nie chodzi o pisanie pieprzonych referatów i felietonów tylko proste zdania, nie komunikujecie sie w ogóle w grze? Pisać po kolei kto jak potrafi nawijać po angielsku. Nie chcę być w stosunku do was wymagający czy coś, ale to jest konieczne. Zwróćcie uwagę ile osób mieliśmy wcześniej, a ile pisze teraz. Z nas wszystkich aktywni są tylko JA, Miroke, Skocik, Gaziu i Pizdu [chociaż też od paru dni go nie ma...]. Zmiany są konieczne.
3 Polskie nieoficjalne klany - SODA, RN i my. Wszyscy w różnym tempie się zapadają. U nas sytuacja jest najlepsza, ale uwierzcie że to początek końca.
Dlatego wpadłem na pomysł, zrobić z trzech klanów jeden. Z uwagi na porządek RN i jego największe szanse na official, najmądrzej by było tam przejść. Już załatwiłem ten transfer SODZIE i prawdopodobnie jutro będą złożone ich podania do RN, w tym podanie rblrenana, który opuścił sodę, lecz namówiłem go do wstąpienia do nowo/starego klanu.
Takie połączenie gwarantuje same dobre rzeczy, "co dwie głowy to nie jedna".
Wasze zadanie:
Napisać co sądzicie o połączeniu[chociaż kiedy INEP padnie (nie daj Boże
) to i tak pojde do RN...] i napisać czy potraficie się porozumiewać w języku angielskim [nawet podstawowo, byleby napisać coś co inni zrozumieją.] Znam sytuacje Gaziu'a no i Skocik napisał, że angielskiego nie zna. Kojarzycie metodę kopiuj/wklej and zamień kilka słów? To może być klucz do sukcesu.
Są wakacje więc spokojnie jakieś podstawy możecie opanować, i nie mówię o kuciu tylko nawet zwykłym czytaniu forum i przyswojeniu pewnych treści.
Poszukajcie starych postów Wooka, to zobaczycie jak sobie kiedyś radziłem xD.