Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Aha spoko a ja z nie wyjaśnionych przyczyn chce spaść do membersa
-----
Btw. jaka kara grozi za oszustwo w duelu? i na ile bo mi grozi banem po IP (jak by co nie oszukałem go rozłonczyło mnie w ostatniej klatce)
Last edited by Gaziu; Jul 3, 2011 at 07:57 AM. Reason: <24 hour edit/bump
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Thunders lepsze ale ja sie nigdy angielskiego nie uczylem i go wogule nie znam moje posty benda z googli nie moja wina ze mialem w szkole przez 9 lat niemiecki xd
Gaziu, skoro cie samo rozłączyło to jesteś niewinny. Przykro mi panowie, ale angielski to naprawdę ważna sprawa i powinniśmy znać chociaż podstawy. Amen
ToP Leader
Lepsze Thunders
-------------------------
A po co tak właściwie zmieniać ustrój klanu na międzynarodowy? Właśnie po to Kamil założył jedyny tylko polski klan, aby ci, którzy nie znają angielskiego nie musieli 15 min siedzieć ze słownikiem tłumacząc posty z jednego dnia, obawiam się też, że przez te zmiany aktywność tragicznie pójdzie w dół.
Skoro myślicie, że tylko kamil tworzył klan to powodzenia panowie. Nie przesadzajcie, tu nie chodzi o pisanie pieprzonych referatów i felietonów tylko proste zdania, nie komunikujecie sie w ogóle w grze? Pisać po kolei kto jak potrafi nawijać po angielsku. Nie chcę być w stosunku do was wymagający czy coś, ale to jest konieczne. Zwróćcie uwagę ile osób mieliśmy wcześniej, a ile pisze teraz. Z nas wszystkich aktywni są tylko JA, Miroke, Skocik, Gaziu i Pizdu [chociaż też od paru dni go nie ma...]. Zmiany są konieczne.

3 Polskie nieoficjalne klany - SODA, RN i my. Wszyscy w różnym tempie się zapadają. U nas sytuacja jest najlepsza, ale uwierzcie że to początek końca.

Dlatego wpadłem na pomysł, zrobić z trzech klanów jeden. Z uwagi na porządek RN i jego największe szanse na official, najmądrzej by było tam przejść. Już załatwiłem ten transfer SODZIE i prawdopodobnie jutro będą złożone ich podania do RN, w tym podanie rblrenana, który opuścił sodę, lecz namówiłem go do wstąpienia do nowo/starego klanu.

Takie połączenie gwarantuje same dobre rzeczy, "co dwie głowy to nie jedna".

Wasze zadanie:

Napisać co sądzicie o połączeniu[chociaż kiedy INEP padnie (nie daj Boże ) to i tak pojde do RN...] i napisać czy potraficie się porozumiewać w języku angielskim [nawet podstawowo, byleby napisać coś co inni zrozumieją.] Znam sytuacje Gaziu'a no i Skocik napisał, że angielskiego nie zna. Kojarzycie metodę kopiuj/wklej and zamień kilka słów? To może być klucz do sukcesu.

Są wakacje więc spokojnie jakieś podstawy możecie opanować, i nie mówię o kuciu tylko nawet zwykłym czytaniu forum i przyswojeniu pewnych treści.

Poszukajcie starych postów Wooka, to zobaczycie jak sobie kiedyś radziłem xD.
ToP Leader
mi podoba sie polaczenie klanow ^^ po angielsku umiem tylko hello and bye i good game ^^ jak benda pisal latwo to cos zrozumiem ale uczyc sie nie mam zamiaru mam komisa z matmy to mi wystarczy
Ja nie mówię, że tylko Kamil go założył, ale wydaje mi się, że dowiedziałeś się o koncepcji założenia tylko i wyłącznie polskiego klanu nieco później ode mnie, więc postanowiłem ci uświadomić/przypomnieć jakie pobudki nim (Kamilem nie klanem ;) kierowały
-------------------------------
Angielski znam doskonale lub przynajmniej bardzo dobrze, a co do połączenia klanów jestem stanowczo na nie
Jak uważasz, ale prędzej czy później będzie koniec, skoro sam założyciel robi sobie olewkę a aktywna jest tylko garstka z nas. Pewnie, że o koncepcji się dowiedziałem, ale uwierz, że sam kamil by go nie założył.
ToP Leader