Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Wg. mnie nasze logo nie musi mieć jakichś dziwacznych obrazków, wystarczy nazwa klanu napisana wymyślną czcionką i wkomponowana w jakieś pasujące kolorystycznie tło czy inną metalową płyte lub deske
Originally Posted by Miroke View Post
nazwa klanu napisana wymyślną czcionką

Grejt, jako tło mógłby być jakiś herb czy order.
ToP Leader
Originally Posted by Gaziu View Post
albo my ustawieni na baczność

Zajebisty pomysł, ale czy ktoś z was potrafiłby coś takiego zrobić? A może zamiast na baczność, to w takich wojowniczo-solidarnnych pozycjach, np. ten na środku ze skrzyżowanymi rękoma, inny opiera mu się ręką na ramieniu etc. itp.
zapomnialem o ralesie
ale to jeszcze nie jest gotowe bede musial wyrenderowac jeszcze kolege,ralesa,gazia,i norberta i jeszcze dodac napis norbert ty nie masz textur? xd

zrobilem takie cos bo nie wiem czy dalej to kontynowac czasochlonne zajecie
Originally Posted by BlackDemon View Post
guys you guys should purcase the ingame tag btw REM is nexus now

Yea i know you are Nexus now.

And we sh*t on Unofficial toriclans, we wouldd rather wait and get these features later. [Be official ofc ]

Originally Posted by Skocik View Post
zapomnialem o ralesie
ale to jeszcze nie jest gotowe bede musial wyrenderowac jeszcze kolege,ralesa,gazia,i norberta i jeszcze dodac napis norbert ty nie masz textur? xd

zrobilem takie cos bo nie wiem czy dalej to kontynowac czasochlonne zajecie

Zajebiste, inne napisy oczywiście i będzie elegancja. Lecz jak ktoś odejdzie/przyjdzie to będziesz musiał edytować logo ;].

A, i jeszcze przez cztery dni - jak chcesz moj txtset to nie pobieraj mojej postaci tylko TheWook [moje zbanowane konto, ale juz nie bede na nim grał, bo wszystko przeniose na Mr].

PS - U kolegi widać ten tryb "edycyjny" jointów. Zapomniałeś nacisnąć "c"?
ToP Leader
Logo fajne . Tylko jak ktoś już napomniał to gdy ktoś odejdzie/zostanie wyrzucony , to bd musiał je edytować. Plus jeszcze ktoś może seta zmienić... Zastanowił bym się jeszcze nad tym
tobra nie mozecie zmieniac textur rales zapomnialem tak jakos no sorry xd ^^
-----
skonczylem ^^
Last edited by Skocik; Jul 25, 2011 at 04:39 PM. Reason: <24 hour edit/bump