Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Originally Posted by Jomoko View Post
Sami mnie wywaliliście a po tygodniu klan sie rozpadł ;p

OMG LOL lmao

Tak wywaliliśmy, bo nie byłeś AKTYWNY mimo UPOMNIEŃ. To było tak jakbyś świadomie klan olewał, więc otrzymałeś za to rewarda. Ach, i o jakim klanie piszesz?

Sharickkou, sam nie wiem na co czekam, ale jeszcze trochę cierpliwości.

Jestem piekielnie zadowolony z życia klanu, ale niektóre "pierdoły" możecie załatwiać innymi drogami komunikacji : )
ToP Leader
Nie reagowałem ponieważ:
1.Wyjazd, gg w tele ; p
2.Nauka
Ok sry, przeczytałem historię, sądziłem ze in-ep się rozpadło.
No chłopie, to ciężko było odpisać : P? Gdybym wiedział to byś to spokojnie mógł być aż do teraz, Trewnek wyraźnie zakomunikował, iż przez wakacje go nie będzie i ja to rozumiem.
ToP Leader
gaziu grrrr xd nie zmienie ci seta w logu zastanawiam sie nad zmiana calego logo zebym nie musial nikogo dodawac xd jakies pomysly?
Przepraszam wszystkich,
nie spowiadałem się ponieważ było to bezcelowe kiedy Gaziu(?) powiedział że wylatuje
Przepraszam wszystkich,
nie spowiadałem się ponieważ było to bezcelowe kiedy Gaziu(?) powiedział że wylatuje

Spoko, zawsze możesz złożyć na nowo podanie :].

@Skocik - może byś zrobił coś w tym stylu? W środku tori i Uke, albo urwana głowa naszego worka treningowego.

http://www.youtube.com/watch?v=8yaMQC1PEHs

PS Nie chodzi mi o taką tandetę, ale kształt herbu.
ToP Leader
Originally Posted by McKiller12 View Post
Nie, ale ja serio mogę ci zrobić te dłonie . Tylko powiedz jakie dokładnie.

Takie do seta pasujace, normalna dlon, w stylu cartoon...

Originally Posted by kamil303 View Post
Soreu mogę widzieć kim jesteś? Nowy jakiś czy stary z banem??

Toscie mu nawyjasniali... :P
Nowe konto, stary gracz - tak by to mozna bylo ujac, ale bana nie mialem... Z pewnych powodow wolalem zaczac "od nowa" - nowe acc, i nauka od nowa.
Gralem w to jakis rok, albo poltorej roku temu, i mialem black belta... Teraz chyba wszystko w miare jasne ;]

Originally Posted by MrNorbert View Post
@Skocik - może byś zrobił coś w tym stylu? W środku tori i Uke, albo urwana głowa naszego worka treningowego.

Ja moge za ten worek treningowy robic :P

P.S. Mam wrazenie ze dzis sie nie pojawie, i jutro prawdopodobnie tez bd raczej pod wieczor - wole poinformowac juz teraz... :F
Last edited by Soreu; Jul 30, 2011 at 05:07 PM.
Przepraszam wszystkich,

Ty po prostu nie pamiętasz, że się spowiadałeś. Moge nawet po łebkach z pamięci zacytować naszą rozmowę in-game jakiś tydzień po wywaleniu cie.

M: Miroke J: Jomoko

M: Siema
J: Skąd ja cię znam?
M: Z IN-EP?
J: Aaa... Istnieje jeszcze?
M: Tak. Czemu nas opuściłeś?
J: Nie opuściłem, wywaliliście mnie.
M: Bo myśleliśmy, że nas olałeś.
J: Bo olałem xD Dge/Powas (Za chuja nie pamiętam o kogo chodziło, ale na pewno o kogoś z nich-dop. Miroke) powiedział mi, że że ten klan jest do bani i żal, że w nim jestem.
(Dalej rozmowa zeszła na jakieś bardziej przyziemne tematy, albo zmieniłem serwer, nie pamiętam dokładnie)
Jeszcze zobaczymy kto będzie tym "żalem". Jakbyśmy mieli się przejmować opinią innych to ten klan być może by leżał od dawna w gruzach.

Wieczorem składam podanie o oficjał. I tak minie trochę czasu nim się zastanowi Council.
ToP Leader
Miroke: nie widzisz "xD" na końcu, to oznacza że to po prostu żart ;p
A myślałem że In-ep już nie istnieje, ponieważ zobaczyłem nazwę Time of Panic.
Z tym żalem to po prostu zmyśliłeś !!
nic takiego nie mówiłem !
jeśli chcesz mnie zgnoić zrób to w cywilizowany sposób, bo kłamstwem nigdy tego nie zrobisz.
Last edited by Jomoko; Jul 30, 2011 at 08:08 PM.