Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

No, przede wszystkim - potrzebne nam replaye WSZYSTKICH graczy z naszego klanu. Aadame jest gotowy do pracy, musimy zrobić coś znów z tym footballem . No i za darmo to raczej nie będzie, więc później wpłacę 10K.

Co sądzicie o czymś tego typu?

http://www.youtube.com/watch?v=qPaQ9Glu7zM
ToP Leader
Nie pojebało mnie aż tak, żeby na tori championship sie pisać, dupe mni na kawałki rozwalą, a zbieranie ich i sklejanie kropelką dokładnie z miech zajmie ...

Sry za to że mnie nie było - już się biorę za kończenie forum...

filmik nawet fajny

@Edit:
Wszystkim właśnie na gg wysyłam link do forum, rejestrować się tam, bo żeby wszystko ustawić waszych acc potrzebuje!
Last edited by Soreu; Aug 2, 2011 at 08:30 PM.
Etam, ja biorę udział. Może 2-3 pierwsze rundy mi się uda przejść.

To dobrze, bo nasz będzie jeszcze lepszy ^^

Masz kolejne zadanie bojowe, bowiem musisz jakiekolwiek chociaż 2 repy zrobić, żebyś był na filmiku.

Aha, mq1o76 ogłosił mi, że robi sobie przerwę na 2 tygodnie.
ToP Leader
Jak już zapewne mówiłem, repków zazwyczaj nie zapisuję i nic nie obiecuję.
--------------------------------
Kurde, ludzie zmobilizujcie sie i wbijać na te MŚ Toribasha, puki co zauważyłem tylko Norbiego, Kamila i mnie

EDIT: A jednak jakiś szajs znalazłem, może da się coś z tego zrobić
Attached Files
prawie jak madmad.rpl (129.0 KB, 3 views)
ha.rpl (30.2 KB, 2 views)
grab.rpl (157.4 KB, 2 views)
poza.rpl (76.6 KB, 3 views)
Last edited by Miroke; Aug 2, 2011 at 08:53 PM.
Miroke: To tak jak ja, więc chyba obaj mamy zadania bojowe ;p

@Edit:

WBIJAĆ NA GG!
POTRZEBUJE WASZYCH KONT!
KTO DO PÓŁNOCY NIE ZAŁOŻY ACC - BĘDZIE MIAŁ PROBLEMIK*!

PROBLEMIK* - nie chcesz wiedzieć jaki, zapewniam...

Last edited by Soreu; Aug 2, 2011 at 09:13 PM.
ale gg ma zabezpieczenie doszla do mnie taka wiadomosc dodalem cie do kontakow ale sie nie naprawilo :/

Treść wiadomości:
Zarejestruj się na [xxxxx] forum klanowe. Jeśli znajdziesz jakieś błędy - pisz (choć wciąż jest w budowie)
Kto dostanie wiadomość taką jak skocik, niech mnie doda (624550) i napisze o tym - na gg ofc, nie tu...
Last edited by Soreu; Aug 2, 2011 at 10:11 PM.
Tak jak napisał norbert napisał , biore "urlop" z tb , i teraz ważne
UWAGA!! : Jest gostek który chce rozwalić wasz klan , jeżeli napisze do was ktos z gg 31mln+ to może być to on. głównie wyzywa.
Głównie? obrażaniem nas raczej wiele nie wskóra, chyba że ktoś zniży się do jego poziomu żeby mu odpisać :P
Originally Posted by mQ1o76 View Post
Tak jak napisał norbert napisał , biore "urlop" z tb , i teraz ważne
UWAGA!! : Jest gostek który chce rozwalić wasz klan , jeżeli napisze do was ktos z gg 31mln+ to może być to on. głównie wyzywa.

Wierz mi, do wyzywania da się przyzwyczaić, nie chcę rozdrapywać starych ran, więc nie będę cytował, ale tydzień po wojnie z RN i odejście Chocaro (czy jakkolwiek mu tam było) były naprawdę spektakularne
----------------------------
Jeśli kogoś będzie mocno drapał po oczach ten mój "prawie jak madman", to ani trochę nie będę miał za złe próby dokończenia go, bo wiem że się da, ale jakoś mi nie chce wyjść