No, przede wszystkim - potrzebne nam replaye WSZYSTKICH graczy z naszego klanu. Aadame jest gotowy do pracy, musimy zrobić coś znów z tym footballem . No i za darmo to raczej nie będzie, więc później wpłacę 10K.
Nie pojebało mnie aż tak, żeby na tori championship sie pisać, dupe mni na kawałki rozwalą, a zbieranie ich i sklejanie kropelką dokładnie z miech zajmie ...
Sry za to że mnie nie było - już się biorę za kończenie forum...
filmik nawet fajny
@Edit: Wszystkim właśnie na gg wysyłam link do forum, rejestrować się tam, bo żeby wszystko ustawić waszych acc potrzebuje!
Jak już zapewne mówiłem, repków zazwyczaj nie zapisuję i nic nie obiecuję.
--------------------------------
Kurde, ludzie zmobilizujcie sie i wbijać na te MŚ Toribasha, puki co zauważyłem tylko Norbiego, Kamila i mnie
EDIT: A jednak jakiś szajs znalazłem, może da się coś z tego zrobić
Tak jak napisał norbert napisał , biore "urlop" z tb , i teraz ważne
UWAGA!! : Jest gostek który chce rozwalić wasz klan , jeżeli napisze do was ktos z gg 31mln+ to może być to on. głównie wyzywa.
Tak jak napisał norbert napisał , biore "urlop" z tb , i teraz ważne
UWAGA!! : Jest gostek który chce rozwalić wasz klan , jeżeli napisze do was ktos z gg 31mln+ to może być to on. głównie wyzywa.
Wierz mi, do wyzywania da się przyzwyczaić, nie chcę rozdrapywać starych ran, więc nie będę cytował, ale tydzień po wojnie z RN i odejście Chocaro (czy jakkolwiek mu tam było) były naprawdę spektakularne
----------------------------
Jeśli kogoś będzie mocno drapał po oczach ten mój "prawie jak madman", to ani trochę nie będę miał za złe próby dokończenia go, bo wiem że się da, ale jakoś mi nie chce wyjść