Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Pisał ktoś, chyba norbi, że jest na wakacjach, i jego kontem zarządza Tysk1e ...
Może nie szukał ;p

@Edit: JPD... jak się wziąłem za robienie forum, to mi się pomysły na działy skończyły... -.-
Last edited by Soreu; Aug 5, 2011 at 02:18 PM.
Originally Posted by MrNorbert View Post
Kolo, a czy ja mowilem, ze robilbym to na 2 kontach? xP Wejdę pod innym nickiem jako "obcy" i tyle...

DOWN

l
l
l
V

Mam konta Blue, black i 7 dana : P

Tja, ale jak wszyscy będą chcieli wejść na niskobeltowych kontach i zaczną betować na yellow belty po kilkanaście tysięcy, to też chyba będzie podejrzane. Ja tam chyba wejdę normalnie, jako Miroke i tak nikt z zenątrz na mnie nie postawi, bo mam "dopiero" trzeci dan.
uwierz, postawią

Poza tym... kto mówi, że wszyscy ;p
Jedna osoba, raz na jakiś czas, coby nam więcej kasy weszło xD

P.S. Forum jest chyba... GOTOWE!
Chyba, bo przydałyby się jeszcze regulaminy, i jak ktoś ma pomysł na dział, to chętnie wysłucham, ale wszelkie ustawienia, i inne ukryte duperele już są na miejscach, i - co dziwne - nie rozwaliłem nic :P (chyba...)

@Edit: Proponuję wbić na forum, i zajrzeć do ustawień profilu, bo doszła rubryka "UserCard" ;]
Było się srać, dla dobra ogółu xD
Last edited by Soreu; Aug 5, 2011 at 04:29 PM.
Panowie, bierzmy się w garść. Akurat teraz na końcu początku aktywność spada [nie chodzi mi o jednostki, a całość]. Nie po to składaliśmy podanie, żeby teraz stracić 20K...

I ZAPRASZAM NA FORUM!!!
ToP Leader
nie wiem co zerzarlem ale ciagle latam do kibla ^^ moze by ktos napisal w okolicach jakich dni i o ktorej godzinie bedzie ten bet serwer?
Dobra, żeby nie było, iż nie macie o czym pisać

* Dzięki dla Soreu za forum i ot taką zabawkę - pozwala nam zlokalizować graczy z listy, gdzie oni obecnie grają [Room]. Lista jest już kompletna, tylko pobierać i korzystać.
http://www.megaupload.com/?d=EM7HXBXV

* ZAPISYWAĆ SIĘ NA WORLD CHAMPIONSHIP, CZAS DO JUTRA. KIJ MNIE OBCHODZI JAKIE MACIE SZANSE! Kto wie, może kogoś spotka szczęście. Nie ma dużych szans, żeby ktokolwiek z nas doszedł do finału, ale warto dla siebie samego, klanu, konkurencji, dobrej zabawy jak i sprawdzenia wlasnych umiejętności.

* Bet serwer na dniach, miał być dziś, ale nie wypaliło.

* Jeszcze raz zapraszam na forum "do rzeczy ktorych nie napisalibyście tutaj". Link każdy dostał na gg...

I NIECH MI KTOŚ POWIE, ŻE NIE MACIE O CZYM PISAĆ!
ToP Leader
"Nie mam o czym pisać"

xD

A tak na poważnie, to dzięki za takie podziękowania
Właśnie ową "zabawkę" uploaduję na kolejne serwery, tak na wypadek, jakby komuś megaupload nie zadziałał, czy coś...

@Edit: Cóż, za pozwoleniem MrNorberta...

Nowe forum oficjalnie uznaję za...
OOOTTWAAAARTEEEEE!
Last edited by Soreu; Aug 5, 2011 at 08:14 PM.
Dzisiaj rozmawiałem z Fishem , pytałem się o nasze szanse na oficjala to powiedział że jak będziemy sie mocno trzymac razem w sensie że będziemy jednoscią jako klan to zostaniemy oficjalem
No, to szanse mamy zaje... xD

Mam nadzieję że podemną napisze post Lunatyk
P.S: Jakby się ktoś czepiał czemu został przyjęty - trochę nas kosił, a że gaziu był na tak, a norbert zasnął - winę biorę na siebie, ale uznaję go za przyjętego ;]
Dzięki za tak skromne określenie tej masakry. xD
A poza tym, mam jednak nadzieję, że Norbert się obudzi...