Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Originally Posted by pizdu View Post
Kamil, tak, podanie mozesz wyslac do dowolnego z GMow. Osobiscie polecam Ed'a, ale nie ma to roznicy do ktorego.
I wlasnie zerknalem do recruitment center. To co tam znalazlem po czesci mnie wkurwilo, zasmucilo i rozczarowalo. Bezczelnie wklejone moje reguly (o to pretensji nie mam), przy ktorych notabene spedzilem troche czasu (chcialem dopracowac tresc, zrobic to najlepiej jak umialem). I robilem to po to, zeby sprawdzac znajomosc angielskiego nowych. Zeby nikt nie przynosil nam wstydu w prostej rozmowie z innym graczami. I tu rzecz ktora mnie zabolala: aplikacje po polsku. Jesli to ma zmierzac w ta strone, to wypadaloby zrobic dsc po polsku i pierwszy post tematu rekrutacyjnego rowniez...
-----
I podania sa free-form

Nie wiem, jak to się dzieje, ale pierwszy raz w życiu się z tobą zgadzam xD
Przy początkach tego klanu ja, mając drugi dan miałem chyba najmniejsze Qi, a teraz niby selekcja kandydatów jest, a i tak nowych członków bierzemy z Toribashowych najniższych warstw społecznych. Sami zobaczcie- nikt z nowych nie ma nawet black belta(no wiem Soreu, że miałeś, w tym szczególe nie chodzi o ciebie), mało kto potrafi mówić po angielsku, a najnowsze podanie napisał 11-latek. Od tej pory selekcja ma być ostra jak zamarznięte siki węża
---------------------------------
Nie wiecie gdzie jest ta lista graczy na pierwszą rundę turnieju?
Last edited by Miroke; Aug 7, 2011 at 01:42 PM.
Ja nie wiem Miroke. I również zgadzam się z Pizdem , powinniśmy zaostrzyć rekrutacje. Znowu zaczynamy brać byle kogo a chyba wszyscy wiemy jak to się ostatnio skończyło...
Originally Posted by pizdu View Post
Kamil, tak, podanie mozesz wyslac do dowolnego z GMow. Osobiscie polecam Ed'a, ale nie ma to roznicy do ktorego.
I wlasnie zerknalem do recruitment center. To co tam znalazlem po czesci mnie wkurwilo, zasmucilo i rozczarowalo. Bezczelnie wklejone moje reguly (o to pretensji nie mam), przy ktorych notabene spedzilem troche czasu (chcialem dopracowac tresc, zrobic to najlepiej jak umialem). I robilem to po to, zeby sprawdzac znajomosc angielskiego nowych. Zeby nikt nie przynosil nam wstydu w prostej rozmowie z innym graczami. I tu rzecz ktora mnie zabolala: aplikacje po polsku. Jesli to ma zmierzac w ta strone, to wypadaloby zrobic dsc po polsku i pierwszy post tematu rekrutacyjnego rowniez...
-----
I podania sa free-form

OK, po to tutaj jesteś żeby nam pomóc w ogarnięciu, potrzebowaliśmy tylko świeżej krwi no i jak narazie na złe nam to nie wyszło. To ty tutaj jesteś wujkiem samo zło, i patrząc na obecną sytuację jestem za ponownym zaostrzeniem wymagań.

A, Hampy nie macie co się obawiać. Każdy kto z kim grał przyzna, że jest conajmniej "średni".

MIROKE, lista walk będzie około godziny 19.00 tutaj http://forum.toribash.com/competitions.php

I jeszcze Pizdu powiedz mi kiedy DGE "to" ci powiedział. Nie mówię o treści a epoce w której byliśmy.
ToP Leader
Nie dla mnie osobiście. Sam dałeś link do miłego tematu na toplu.
"To jest idealny klan dla ciebie" + link do dsc IN-EP'u. Dawno temu, jeszcze za czasów chokaro.

Wydaje mi się , że znów powinienem się stać pierwszym "filtrem" w procesie rekrutacji.
Znów podania tylko po angielsku i Do wymagań dorzucamy min. black belt (zostawiając obecnych low-ów). Co wy na to?
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Dla mnie bomba, nie sądzę, żebyśmy jeszcze kogoś zrekrutowali przed officialem (bo mam nadzieję, że dużo czasu do niego nie mamy), więc przy najbliższej poprawce reguł rekrutacji można chyba od razu dodać, że aby podanie było rozpatrywane musi być poparcie przynajmniej jednego członka klanu
Ok, Marcin, sformułuj mi co dodać i napiszę tam w temacie. Bartiko00 jest ostatnim "szczęściarzem", jednakże będzie go dotyczył recruit member. Ma ktoś ochotę go przetestować i przedstawić, czy znowu ja to muszę robić(-.-)?
ToP Leader
Jeśli dostanę jego GG, to może znajdę troche czasu żeby go przetestować
----------------------------
Chyba musiało ci się coś pokręcić, bo ja tam dalej żadnej listy nie widze, a jest już sporo po 19
---------------------------
Jak ktoś z was zdoła znaleźć tę cholerną listę to bardzo bym prosił o podanie linka
Last edited by Miroke; Aug 7, 2011 at 08:04 PM.
Fuck, pomyliłem się. Tam nie pisze GMT +5 tylko -5 xD Tak więc będzie o piątej nad ranem.

------------------

Zdołam, zdołam i ci podam.
Last edited by MrNorbert; Aug 7, 2011 at 08:25 PM.
ToP Leader
Ja coś ostatnio nie ogarniam tych mistrzostw... Ale coś się zobaczy...
Mam też dobrą wiadomość... Niejaki WisiMii zaraz złoży podanie o członkostwo. To mój znajomy (nie z reala) i jak dla mnie możecie go przyjąć bez wahania.

Jest też inna sprawa... Myślę, czy po odejściu Gazia nie powinniśmy dopisać go do "sojuszników"?
Last edited by Lunatyk; Aug 7, 2011 at 08:55 PM.