Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Originally Posted by Miroke View Post
Nie wiem, jak to się dzieje, ale pierwszy raz w życiu się z tobą zgadzam xD
Przy początkach tego klanu ja, mając drugi dan miałem chyba najmniejsze Qi, a teraz niby selekcja kandydatów jest, a i tak nowych członków bierzemy z Toribashowych najniższych warstw społecznych. Sami zobaczcie- nikt z nowych nie ma nawet black belta(no wiem Soreu, że miałeś, w tym szczególe nie chodzi o ciebie), mało kto potrafi mówić po angielsku, a najnowsze podanie napisał 11-latek. Od tej pory selekcja ma być ostra jak zamarznięte siki węża
---------------------------------
Nie wiecie gdzie jest ta lista graczy na pierwszą rundę turnieju?

ostatnim razem jak Redemption miało taką ostrą selekcję, umarło.
Sorki za tego bez sensownego posta ale całkowicie zapomniałem moje GG a jestem u brata czy ktoś bedzie miły i mi je poda ??
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
dzięki wielkie żeby nie było dopisze cos xD
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Dobrze napisał "11-latek"... Bo nie chodzi o to, że przyjęliśmy akurat ciebie, tylko chodzi o to, że przyjęliśmy kogoś wyjątkowo młodego, niedoświadczonego wiekiem.... Najpierw zrozum o co mu chodziło, a dopiero potem się pluj...

Edit: Nie wiem czy przypadkiem się nie zapędziłem z tym "przyjęliśmy". Bo w sumie to nie wiem za dużo na ten temat.
Last edited by Lunatyk; Aug 8, 2011 at 07:55 PM.
Nie przypominam sobie, ale mogłem to chyba przeoczyć, bo ostatnio nie zaglądałem do recrutiment center
Originally Posted by bartiko00 View Post
a ten 11 latek ma jakoś na imię co nie?jak nie wiesz to mam na imię Bartosz<bartiko00>

Dokładnie o to mi chodziło, co powiedział Lunatyk, poza tym nikt nie obiecywał, że będziemy tu na ciebie mówić po imieniu. Wszyscy wiedzą, że nazywam się Paweł, a zazwyczaj mówią do mnie Miro, albo nawet Mirek.
Druga sprawa jest taka, że jak miałem 13 lat, to spotykałem tu samych 15-latków, a jak teraz mam 15, to i tak mnie czasami nazywają gówniarzem, bo większość z nich ma po 17, 18, więc nie dziw się, że możesz być w tej grze odrobinę dyskryminowany. Nic do ciebię osobiście nie mam, ale niby selekcja jest, a i tak przyjmujemy prawie wszystkich jak leci.

Btw. Jak odpowiadasz na posta, na którego nikt z twojej strony nie domagał się odpowiedzi, a do tego był pare stron temu, to najlepiej go zacytuj, bo nie wszystkim chce się tam zaglądać, żeby zobaczyć o co chodziło.
-----------------------------------------
Ludzie, ale macie fart na tych Mistrzostwach, Norbert, Soreu i Kamil startują od drugiej rundy, bo przeszli walkowerem, ja muszę się pomęczyć z gościem o nicku Dead, zna może ktoś?

Ale jaja!!! Soreu gra w drugiej rundzie z Kamilem xDD
Last edited by Miroke; Aug 8, 2011 at 08:00 PM.