Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Lunatyk , mnie też by to wnerwiało. Witam Cię w klanie WisiMii . Aadame jak coś to moje repki masz , pizda też są na chomiku a reszty nie wiem...
ja swoje tez wrzucalemm na chomika oj dobra tam dobra ^^ przestane

aadame a jaka to byl mod z parkourem co tak fajnie ja przebiegales? i potem gaziu i ja i tera jej nie mam i jest mi smuto sie o tym nocami a dniami o tym mysle nie daje mi to spokoju prosze pomuz mojej duszy i podaj ten mod
Super... walke mam za godzinę, a dalej jestem wkurwiony po wczorajszych akcjach, i już mi adrenalina zapierdala we krwi... jak nie wymyślę czegoś żeby się uspokoić, to dopiero bd miał problem... to że zaspałem o 20 min, to inna bajka...
Ja mam tylko jedno pytanie rales - CZY ICH KURWA POJEBAŁO?!
zaraz się jeszcze okaże, że notnoob przejdzie do 4 rundy kurwa walkowerem, bo wy nie macie 2 rundy... pojeby...
Czemu pytasz ralesa czy ich pojebało ;p? Wg trochę jest zamieszanie w tych całych zawodach. Przykro mi sorek żeś przejebał , moje ratio z nim to 2-2 i poszliśmy sobie ^^
Wiesiek, już cie dodaje do memberów. Monotematyczność tu panuje ze względu na małe wyczerpanie tematów, no i w końcu TWC jest wielkim wydarzeniem.

Offtop:

Od 6 rano poza domem, dopiero co wróciłem. Nic mi sie nie chce, dodam, iz zazwyczaj wstaje o 12.

A ralesowi wspołczuje, tamtych panków powinni zdyskwalifikować, obudzeni po terminie...
ToP Leader
Soreu nie można było spytać "Czy ich pochędożyło?". Trzeba zachowywać pozory kultury hah. xD I w tym właśnie momencie cieszę się, że nie biorę udziału w zawodach. Nie mam problemów i ogólnie wisi mi to wszystko. ^.^
Sima ludzie !! sory za nieaktywność ale jak już pisałem wcześniej niektórym pisałem , nie było mnie w domu nadal mnie nie ma...... Aktualnie jestem we wrocławiu i jeszcze troche tu posiedze .............
btw: nie mam myszki do laptopa przy sobie wiec nie mam jak za bardzo wbijac na in-game