Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

O kurde , pociskają. Już nawet aplikowali o official. Ale sądzę że raczej im to nie wyjdzie ... to tylko tona spamu , wg mnie.
Wg mnie to oni jeszcze nie mają zbyt dużych szans na official, ten klan jest jak "dom publiczny" tam pewnie wchodzi kto chce i kiedy chce. Widać, że zależy im na szybkim officialu to zbierają jak najwięcej ludzi, na pewno nie mają zbyt wygórowanych wymagań...
Swoją drogą, ciekaw jestem jak oni to zrobili, że tak szybko zaprzyjaźnili się z tyloma innymi klanami...

Offtop: Coś dawno nie pisałem, trzeba zacząć nadrabiać...
Każdemu można lizać dupę o dodanie do allies, mi na tym nie zależy i jak dla mnie to nawet w ogóle ich nie musimy mieć. Sojuszników na pokaz nie potrzebujemy.
ToP Leader
Ciekawe, jak by wypadli na wojnie z nami...
--------------------------
Norbert, ale ty złap Hampe za jaja i organizujcie tą walkę, bo już ostatni dzień, a jak powie, że nie ma czasu to rób screena i do pulse'a z tym
Haha! Wygrałem! Zakładać mi tu kult nikczemnego Norberta! Pierwszą walkę przegrałem, drugą wygrałem, a trzecia to był luck, efekt moich modlitw. Dzięki ci Boże Filmu nie nagrałem bo mam niedorobionego frapsa jakiegoś, nagrał mi 3 fragmenty po 30 sekund i do tego obrócone o 180 stopni... Coś sprobuję z tego złożyć i dać na yt

BTW Dzięki za wsparcie, no i nie wiem czy z kristisem tak gładko mi pójdzie .
Last edited by MrNorbert; Aug 15, 2011 at 06:37 PM.
ToP Leader
Gratuluję Norbert, od dzisiaj się do ciebie modlę.

"Oczyść nasz klan z nieczystej energii,
i pozwól brać z ciebie przykład..."
Gz, mimo wszystko, dziwne by było gdybyś przegrał. Hampa dobrze grał na aikido ale 3 lata temu xd Nie udało mi się jeszcze z nim przegrać
retired
Brawo norbert !

mam nadzieje tylko , że mnie przepuszczą do następnej rundy bo tego boredpayna dodało po czasie ....
Tak czy siak, dobrze, że mi się udało. Gdybym miał "zły dzień" to mógłbym przedupić...
W sumie to bym chciał z tobą Powasie zagrać, fajnie się gra z lepszymi od siebie [o ile jesteś ode mnie lepszy po swoich przerwach].

Tutaj macie filmik, lepszy "live" niż zgrane replaye [mniejsza autentyczność].

http://www.youtube.com/watch?v=FsEsklIz6G4
ToP Leader