Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Polecam Mount&Blade bardzo fajna gra, naprawde wciąga

a tu jeszcze taki Programik

Algodoo, Phun program 2D wktórym możemy robić gry i wszystko co się nam zamarzy
firma Algodoo pracuje nad Algoryx który ma być w wersji 3D polecam
- Don't wake up the fallen. -
Lenshu, wushu, judofrac, tk nie są oparte na farcie.
Noskillowymi modami można nazwać judo, jousting i jakieś tam wariacje typu katany czy inne shity.

Co do treningów...

hm

Jeżeli FAKTYCZNIE servery będą hostowane regularnie, powinienem się pojawiać ale kiedy i gdzie, tego nie wie nikt.
Amber assasin, biaaatch ^^
Wiesław, ME, LoL ( dawno, w sumie nawet nie pamietam passów :c ) i jakieś tam mordobicia na ps2 ( Budokai 3, Fight Night R3, Tekken5 etc. )
Amber assasin, biaaatch ^^
Jakby pomyśleć racjonalnie - będę pisał jakies 15 minut przed startem gdzie dołączyć, bo jakiś retard może nam zająć rooma, którego bym podał w pierwszym pościeł. No, i licz się z tym, iż na darmo serwy nie będą robione, to się nie zdziw jak nikogo nie będzie, bo nikt nie przyszedł punktualnie [+/- 15 minut].

Takie trudne?
ToP Leader
Postaram się wbić na te o 17 [w piątek i sobotę] ;) Brat ma robotę do 18 to komp powinien być wolny... W sumie pojawię się tam gdzie mi się uda.
Obawiam sie, że mnie nie słuchałeś, mój Toribash zdechł miesiąc temu i żadne sposoby reinkarnacji na niego nie mają zamiaru podziałać, więc raczej nie ma najmniejszych szans, żebym uczestniczył w treningach, a tym bardziej je prowadził, a groźba nie uczestniczenia w wojnach jakoś w zaistniałej sytuacji mi leży