Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Originally Posted by Gaziu View Post
Co do Kamoskiego to nie wiem jakiego ma skilla a le jesli jest bardzo dobry na Abd to bym nie miał zastrzeżeń do wzięcia go chuj z angielskim sami wiecie jaki ja jestem świetny z tym jebanym ang (no ale jesli walczymy z ruskim klanem to wam tłumacze xD)

Ale sam wiesz, że sytuacja twoja i Kamoskiego przedstawiała się nieco inaczej. Ty dołączyłeś, gdy potrzebowaliśmy stałych i kreatywnych ludzi oraz nie mieliśmy żadnych konkretnych zasad rekrutacji (no ba, od razu zostałeś co-ldr'em). Natomiast on jest pierwszym lepszym graczem, który zamiast poprosić nas o zrobienie wyjątku, narzuca nam takie właśnie rozwiązanie.
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
100 lat!!! (Again?)
Wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzin Pizdu, nie wiem, czy się nie mylę, na GG mi tak wyskoczyło
uh dzisiaj jakis gostek zaproponowal mi clan war tylko na punkty , mowie czemu nie, przeciez nie da sie nic strac , i wtedy powiedzial ze wyslal invita , niestety nie moglem go znalezc i tym samym zaakceptowac. ktos wie gdzie to sie robi albo czy wogole tylko liderzy moga to zrobic?
lol.
Mogę to robić ja norba mirek kolega i trewnek ale jak co daj mi swoje gg ja co dzień robie jakieś cw
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
W sumie masz racje Mirek ale ja nadal mam gdzieś ten jebany ang liczy sie skill (ale nie mówie że jestem za nim po prostu wyrażam swoje zdanie)
Made by Kolega1010
No bez kitu, a nawet nie zauważyłem, kiedy przegoniliśmy w tym zjechanym rankingu naszych prawie polskich kolegów
ge:15
Belt:black
Favorite mods:aikido/wushu
Do I have any Art/Video making skills?: no
What can i offer to your clan:skill
Why I would like to join:I was inactive for some time and now I decided it's time to comeback.
How often do I play toribash? [1-7 days in week]: 4-5
Something about me (additional infos): i can do a squint just one eye, walk 100m on one breath, make a back and front flip in real, but if u want know my virtual benefits..accept my app.

2 Singleplayer replays:
2 Multiplayer replays: Kurde a tego to ja dodać nie umiem !
Last edited by kmenek; Jan 7, 2012 at 07:02 AM.
pod ostatnim postem masz napis na czerwonym tle "post reply" klikasz i otwiera ci się nowe okienko a na dole masz taki napis, na który też zresztą klikasz "manage attachments" wyszukujesz swoje repki na dysku ... i otwierasz je a potem kilkasz obok nich upload. gdy się już skończą up-loadować możesz zamknąć okno "manage attachments i pod napisanym postem kliknąć "submit reply"...
A i z miłą chęcią cie szpado zapraszam na CW gdyż ja sie strzaje xD i dosyć często przegrywam to jebane cw
Made by Kolega1010