Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Hmm... wydaje mi się że kmenek to jest Kamoski nagle pojawia sie druga aplikacja po odrzuceniu kamoskiego z o dziwo bardzo podobnym nickiem
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Sorry, but your app have been rejected... ATM. Try to improve your skills and back when you'll be really good player... I talk about you with Kolega and... I believe on his opinion with your replays, he told me that you have average rpls, but one of these was good.
So... I can't accept you because you are after long break of playing TB. Play about one month, remind some techniques, tips and tricks and then try to make an app again. Don't be angry, but you have to understand that i'm afraid of your current skills.

I know that my english is terrible today... but i'm soooo tired... I'm not thinking at all. Sorry.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
A dlaczego ja porzuciłem 2 razy konto z 4700qi? Głupota. A on może chce koniecznie być u nas w klanie? Się dowartościować chce chłopak xD
ToP Fighter!
Dzięki, ale to był fail. To były random dane. Na forum mam podane dobre. 20 października skończę 20 lat

Ale i tak dzięki za życzenia.
ToP Fighter!
No to fail thread do zamknięcia
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
hm... a mnie nurtuje jedno - jakim kurwa cudem nick "kmenek" skojarzył Ci się z nickiem "kamoski"? bo oba są na "K" to już znaczy, że ten sam grasz się dobija?
pisałem z nim chwilę w grze, bo pytał mnie, czy może do klanu. Nakazałem mu złożyć podanie, poinstruowałem co i jak. To raczej nie jest ten sam gracz.