Ehh... Po to proszę o nr GG aby w razie czego można było się skontaktować. Warto wziąć pod uwagę, że często jestem niewidoczny. A jeśli "nowy" system rekrutacji zawiera poważne luki to bardzo proszę o wyliczenie ich. Okres próbny, rozmowa, aplikacja po polsku [w miarę rozwinięta], języki obce do "other skills" no i kontrola beltu jak i skilla. Zajebisty gracz na blue belcie? W takie czary mary już nie wierzę. Jak ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia to pisać, w sobotę ogarniam nową rekrutację i zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni : ) Swoje zasługi też mogę wyliczać i bla bla bla, ale nie mam zamiaru, chyba mam już jakiś kredyt zaufania : )
Piomen, jeśli się chce to każdą barierę da się obejść. Słówka typu buy/sell/fight/duel większość graczy ogarnęła już w wieku 7 lat grając na ps1, a nawet jeśli nie - nie stanowi to żadnego problemu, kwestia dni. Nikt nie karze wypowiadać się na forum w strefie anglojęzycznej.
Nie podoba sie? W CW jest wielu Polaków i rozmowy się toczą w języku angielskim. Na obecnych zasadach równie dobrze i my moglibyśmy porozumiewać się w tym języku, co stanowiło by fundament do bycia klonem wyżej wymienionego klanu, a tego nie chcemy.
Last edited by MrNorbert; Apr 13, 2012 at 04:42 AM.