Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Dobra parę słów zostało mylnie zrozumiane, a dyskusja przyznam wyszła Nam zejebiście xD Interesująco było...

Dobra "Classic Yes" zaliczone ^^ Narazie całość tylko raz, zaraz wpadnie na tel i po testach pokatuję znów czekając na pks'a... Po pierwszym przesłuchaniu: "And You And I" zdecydowanie najbardziej wryło mi się w pamięć, może dlatego, że płyta zaczyna się od niezłego szoku ("Heart of the sunrise"). Jak już się pozbierałem to akurat tamten kawałek przyszedł i mogłem się wsłuchać. Także Trew, wielkie dzięki za wstawienie tego, jestem Ci winny piwo xD

A i tak mnie naszło na Free (na ich wokaliście wzorował się poniekąd nasz Rysiek z Dżemu, zresztą Rodgersa zna pewnie każdy)

Mam ten kawałek na winylu, zresztą całe "Fire and Water" mam, winylek nówka, prezent na święta rok temu xD
Last edited by WisiMii; Apr 25, 2012 at 06:22 AM.
Originally Posted by MrNorbert View Post
Zrób jakiś parkour albo jakieś przeszkody na mod z deskorolką. Shadery, hm, widziałeś mod atmosphere?? Może z tym byś coś pokombinował albo zrobił jakieś środowisko w zwykłym modzie, np. fajting w klatce schodowej

^ Chodzi mu o to : ) .
Narazie niemam czasu na dokańczanie moda na klatke schodową, ale jak będę miał czas to zrobie :P
Originally Posted by Alladyn View Post
to może jakaś wspinaczka

Wspinaczke moge zrobić bo jest prosta do zrobienia, więc może jutro nad tym popracuje
PS: Powoli zaczynam ogarniać lua scripting :P
No rzeczywiście to dosyć nie do ogarnięcia na początku I w sumie powiem Ci, że... "And You And I" też na początku najbardziej mi się spodobał.
Jedno piwo mówisz? To chyba warkę 1,5 l

Free, przaśne blesowo - rockowe brzmienie :3
Mniam.
Chociaż bardziej mi smakuje Cream, mniam, mniam.

Świetne wokalne góry Clapton wyciąga tutaj... Za każdym razem je podziwiam jak słucham tego kawałka.

No a Rodgers ma wyrąbisty głos... Wymiataka.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Originally Posted by Trewnek View Post
Iron Maiden to też klasyk, więc nierosumiem. Tak samo jak i Black Sabbath, ACDC, itd. itd. Przecież nie będziemy od razu wszystkich klasycznych zespołów wymieniać o.o

No i tutaj mamy przykład żywej skamieniałości, bo może i zaczynali w latach 70' ale grają przecież do dziś
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
[ToP] English Discussion
I want to join and learn Polish.

Maybe you guys can teach me and I can join too.

Would be a good thing to learn a new language especially threw the game I love to play.

If you guys are ok with teaching me post saying so, so I can work on my application.
I think that it isn't good idea... Polish is the hardest language in the world, so teaching you wouldn't be easy
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...