Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

to ja dam super śmieszny żart
Nauczyciel wchodzi do klasy i mówi:
Kto głupi wstać.
Jasiu wstaje.
Nauczyciel pyta:
-Czemu wstałeś?
-Bo nie chciałem, żeby pan tak sam stał.
Shiken głupku jeżeli chcesz się zachowywać naprawdę chamsko wobec innych graczy Toribasha to nie pod skrzydłami ToP-u, bo w taki właśnie sposób pogarszasz opinię o klanie, nie tylko o sobie. Proszę więcej tak nie robić.

Powas: does Gm have anything to do in here? It was a private server. Insulting?
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Dobra, to i ja się przyłączam do polo-marketu... Mam do sprzedania dwa toxic Blood'y po 27k sztuka, ale dla kogoś z klanu moge zjechać po cenie 5 lub 6 tysięcy. Ja są jacyś zainteresowani to pisać na priva lub po prostu tutej, ale nie moge zapewnić, że w przeciągu kilku dni nie zapomne tu zajrzeć
I am A gitarguy
Originally Posted by Powas View Post
@BioEx: or just simply take screens and PM them to me or any other GM, we'll solve such case in no time.

oh alright. Ill do that nxt time.

Closing thread...
RIP [duck] Aug 28 2011 - April 20 2020
Dobra to teraz młodszą publiczność proszę o ominięcie tego postu

Koleżanka zapytała mnie, skąd się wzięło: "Oj tam, oj tam". Trochę niechętnie za namową, opowiedziałem jej znany wszystkim dowcip:

"Gościu mówi do laski: "chodź, skoczymy za róg, zrobisz mi laskę i będzie miło..."
-Nie, nie chcę. Spuścisz mi się do buzi, a ja tego nie lubię.
-Nic takiego nie będzie. Wyjmę go wcześniej i spuszczę się gdzie indziej.
-No dobra, niech będzie.
No i poszli za róg, ona zrobiła mu laskę, było miło, ale spuścił jej się do buzi. Ona zdenerwowana mówi:
-Widzisz jaki jesteś? zrobiłam Ci laskę, pod warunkiem, że mi się nie spuścisz do buzi, a Ty co?!
-Oj tam, oj tam...."

I się jej pytam:
[Ja] - I co brzydki ten żart?
[Koleżanka] - Eee, do przełknięcia

No właśnie, do przełknięcia >.<
I am A gitarguy