Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Rei.. co? To jakaś Japońska ryba? Masz zbyt słabą rybę ostatnio?

Reiatsu - Japonia - ryba - śledź - krocze

Słabo Ci w kroczu?! Chłopie z tym do lekarza trzeba :C
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Ja twierdze, że należy zamknąć ten temat... I tak i nie mamy żadnych faktów w tej sprawie. Równie dobrze z danych jakie nam daliście możemy pomyśleć, że to zwykły troll albo coś podobnego [Powoli zaczynam się zastanawiać czy to nie prawda bo tak mi się to jakoś układa]
I am A gitarguy
Mówiłem przed duelem, że nie mam full aurory, ty masz takie dowody, kurwa że piszesz naszą konwersacje, zmieniasz w niej sobie słowa itp. jeżeli dla ciebie 15/16 itemów to 3/4 to jesteś gienjuszem. Nie masz dowodów, i straszysz mnie thornem, powasem, a pozatym napisałeś mi Pm'a, że mam 24h a nie 5 godzin pierdolony debilu, więc nie kręc, nie cwaniakuj i wypierdalaj dupku.
Czemu jesteście tacy oburzeni

Peace and Lov !!!
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Człowieku ja jestem człowiek translator wszystko Ci przetłumaczę

cycki - szczęście
browar - wódka
Nunak - chuj (można i odwrotnie)
mistrz - Trewnek (tylko jedne przetłumaczenie)

To tylko parę z moich tłumaczeń :3
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Tak napisałem że masz jebane 24h a nie wysłałeś po takiej wiadomości 5 dni itemu pustaku.
-----
Gdybyś grał Fair Play, wysłałbyś Aurora Force tak jak ustalaliśmy.

Ale co, gadać z debilem...

Wypchaj się tymi 15k...

Widzę że mam do czynienia ze scamerami.

Koniec tematu.

Żegnam...
Last edited by OxyPL; Sep 27, 2012 at 06:12 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Radze tu nie obrażać bo się tu bezpodstawnie wpierdalasz i wyskakujesz z czymś co zupełnie nie ma wspólnego teraz z tym klanem... Pośredniość, pośredniością, ale to już jest lekka przesada
I am A gitarguy