Christmas Lottery
Sorek to być może pomaga, ale chyba bardziej, gdy grę zaczyna, że tak powiem mulić, a Giniowi przeszkadza chyba oryginalna szybkości i w tym przypadku może i faktycznie się nie da, tak jak mówi Koci, bo w ustawieniach nic nie ma : /
Mnie dziwi sam fakt, że czasem ghost się wręcz wlecze, a czasami zapyla jak powalony... może prędkość neta ma na to jakiś wpływ? :F
Czasem jak grasz i lukasz jednocześnie w przeglądarce po necie, to faktycznie różnie z tym bywa, więc internet też może mieć wpływ, ale patrząc z drugiej strony, to jakoś szczególnie Toribash nie zabiera dużo "połączenia" w momencie rozgrywki.
Jedyne, co spowalnia ghost'a to komputer i jego komponenty.
Intenet raczej nie ma na to wpływu.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
sprobuj /opt fixedframerate tylko licz sie z tym ze wszystko przyspiesza, samego ghosta nie da sie zmienic, kiedys istnialy testowe itemy w tym celu. long ghost, fast ghost etc.
ok
-----
Originally Posted by Soreu View Post
Mnie dziwi sam fakt, że czasem ghost się wręcz wlecze, a czasami zapyla jak powalony... może prędkość neta ma na to jakiś wpływ? :F

A ja jednak podejrzewam iż procesor
wiem coś po swoim kompie bo mam zajebiste problemy z "zużyciem procesora" Prawie zawsze zapierdala na 100% a nic praktycznie nie mam włączonego
Last edited by Gaziu; Aug 6, 2013 at 02:09 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Jak Ci pracuje na 100% to nawet Mario, może się zacinać

Co do użycia procka to uruchom sobie 'msconfig', przejdź w zakłądkę "uruchamianie" i po odznaczaj co zbyteczne przy starcie systemu... Zazwyczaj to pomaga, bo jak nic Ci nie pracuje konkretnego, to coś w tle musi chodzić... Bo nawet na najgorszym sprzęcie nie powinno być tak dużego użycia wydajności procka.
Last edited by Maniek070; Aug 6, 2013 at 04:27 PM.
też mam cały czas 100% procka a wyłączam wszystko niepotrzebne, nie wiem ocb , ścina mi nawet tb, a mam 8gb ramu i dobrego lapka xd