Christmas Lottery
To podzielimy się po równo. Ja swoje 6 już wypilem i nie moja sprawa, kiedy wypijesz swoją połowę.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Chyba sensowna decyzja.

EDIT: No, Panowie. Jeszcze trochę, a nie mielibyście Pizdusia. Wyszło otóż tak, że Pizduś na zakręcie został oślepiony przez jakiegoś debila długimi (wiozłem rodziców po alko, sam byłem trzeźwy), o mało co nie taranując drzewa. Co prawda Pizduś prawka nie ma, ale za to za kółkiem nie wariuje i turla się, byle do przodu. Podejrzewam, że zostałbym wyjebany z klanu za nieaktywność .
Last edited by pizdu; Oct 5, 2013 at 11:48 PM.
ToP Fighter!
Kmenek ach ta twoja dubga ^_^
-----
Originally Posted by pizdu View Post
Chyba sensowna decyzja.

EDIT: No, Panowie. Jeszcze trochę, a nie mielibyście Pizdusia. Wyszło otóż tak, że Pizduś na zakręcie został oślepiony przez jakiegoś debila długimi (wiozłem rodziców po alko, sam byłem trzeźwy), o mało co nie taranując drzewa. Co prawda Pizduś prawka nie ma, ale za to za kółkiem nie wariuje i turla się, byle do przodu. Podejrzewam, że zostałbym wyjebany z klanu za nieaktywność .

Pieeerdolisz głupoty
Gaziu Bókkkkk ulatofał by cie ma motoczyklu
Last edited by Gaziu; Oct 6, 2013 at 11:04 AM. Reason: <24 hour edit/bump
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
To dobrze BadTrollu.

Pizdu, ja jak jeżdżę dwa lata tak też miewałem podobne sytuacje. Niestety trzeba też myśleć za innych kierowców. ;/

Gra ktoś? Jo ToP
Last edited by Lehto; Oct 6, 2013 at 05:23 PM.
Undetto
Lehto, ale szczerze, to drajwer ze mnie jak z koziej dupy trąba. Dlatego nie szaleję i myślę. Chyba niektórym prawko wsysa mózg.
ToP Fighter!