Christmas Lottery
Generalnie jestem na tak. Ciekawa postać.
Akurat chyba innych liderów nie ma, bo mają inne zajęcia niż TB.
Bardzo chętnie sam Cię przyjmę.
Ale nie chce mi się wysyłać zaproszenia.
Więc sory Wodzu. Jak chcesz się przyssać do cyca naszej zajebistości to powodzenia i w tył zwrot..
Ale NIE CHCE MI SIĘ nawet tego komentować :] .
Last edited by pizdu; Nov 17, 2013 at 12:33 AM.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Originally Posted by MrNorbert View Post
ZASADY:
1.Wymagane jest rozumienie podstawowych zwrotów w grze po angielsku, tj. sell, decap itd. W najgorszym wypadku możemy Ci dać czas na naukę ich. Mile widziany conajmniej komunikatywny poziom operowania językiem angielskim.
2.Podanie może być napisane po polsku, jednak jeżeli czujesz się na siłach by napisać po angielsku, uwzględnimy to w naszej ocenie.
3.Jeżeli nie znasz inglisza, zaprezentuj nam język, którego nauczyłeś się / uczysz się w szkole : ).
4.Wymagany jest blue belt. Skoro często grasz, jego nabicie nie jest problemem. [Nie, nie interesuje mnie to, że to alt. Pokaż jak Ci zależy na dołączeniu do nas].
5.Obowiązuje tydzień próbny, czyli "czuj się jak u siebie w domu" bez tagu przed nickiem. Musimy wiedzieć kogo przyjmujemy : ).
6.Dla przypomnienia, aktywność na forum jest BARDZO WAŻNA.
7.Jeśli aplikacja zostanie rozpatrzona pozytywnie, umów się w TYM temacie na test in-game. Sprawdzimy twoje umiejętności i komunikację po angielsku.
8.Jeżeli chcesz wykazać się kreatywnością, możliwe jest napisanie aplikacji w dowolnej formie.
9.Chociaż zasady mogą wyglądać strasznie, są one banalne i zabieg rekrutacji został ułatwiony.

1. Chwilowo za niski belt...
2. "Why I would like to join" nawet nie chce mi się komentować
3. Skoro znasz angielski, to spróbuj napisać aplikację po angielsku - i ani myśl użyć translatora.
4. A to pech, że Ci się nie chce... Ale skoro chce Ci się chcieć do nas dołączyć, to mógłbyś pokazać, że Ci choć trochę zależy
5. Nie przypominam sobie żeby do wrzucenia replaya było konieczne ściąganie jakiegokolwiek oprogramowania, czy gówna typu toolbar...
To co, może rewanżyk?
pizdu, nie czuję się lepiej ale chcę z tobą powalczyć, może zobaczysz zmiany, których ja nie widzę.
Name (Real/Nick): Łukasz/Taisto
Belt: Blue, but on my second account green. ;)
Favorite mods: Lenshu3.tbm, Lenshu3ng.tbm, Aikidbigdojo.tbm, Rk-mma.tbm, Aikido.tbm, czasem Taekkyon.tbm.
Do I have any Art/Video making skills?: Sometimes when I am really bored I'm trying to do some textures but it's still looking so poor.
What can i offer to your clan: Not much. Just myself.
Why I would like to join: Because playing alone is so boring. I want to meet some good players and good people. And this is official clan from Polska!
How often do I play toribash? [1-7 days in week]: Everyday.
Something about me [additional infos]: I like bananas, football, hot chicks, cold beer, strong vodka and more more more.
Foreign languages [Everyone knows at least one]: English, Russian a little bit.
2 Singleplayer replays: Sorry, but I don't playing singleplayer. I hope my multiplayer replays will reward this.
2 Multiplayer replays:
Attached Files
Cosy_vs_Taisto-16817_40695.rpl (88.1 KB, 13 views)
Pretty OK.rpl (85.2 KB, 10 views)
Hand throw.rpl (81.9 KB, 8 views)
Taisto_vs_Cosy-93141_8903.rpl (88.4 KB, 8 views)
Może to kogoś zdziwi, ale jestem na tak (nawet jeśli moje zdanie się nie liczy) xd i nawet appka mi się podoba :P

//Nie zdziwiłbym się jakbyś był lepszy ode mnie, ale chętnie Cię dorwę ingame ;P
Name (Real/Nick): Łukasz/Winomir
Belt: narazie White Belt Yellow Belt
Favorite mods: różnie - aikido judo twinswords
Do I have any Art/Video making skills?: montuje filmy
What can i offer to your clan: moją skromną osobę i to czego bedziecie oczekiwali
Why I would like to join: poszukuje Polskiego klanu i chce się podszkolić
How often do I play toribash? [1-7 days in week]: ostatnio 2-4h dziennie ;x dawno nie gralem
Something about me [additional infos]: Jestem Łukasz, z Polski. Studiuje AWF, zajmuje sie odtworstwem IX w.
Foreign languages [Everyone knows at least one]: Angielski, ale gestykulacyjnie aż sam sie czasem dziwie jak dobrze mi idzie w innych językach
2 Singleplayer and 2 multi replays: http://www.sendspace.pl/file/38a7a2fc51511b0ff58812e
Last edited by Winomir; Nov 23, 2013 at 11:10 AM.
Co do Taisto to zgodzę się z Sorkiem appka ładnie zrobiona oraz jestem na tak ale belt troche niski co zawsze można nadrobić