Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Niestety wychodzi na to, że panowie, którzy chcą do nas dołączyć, niestety nie wejdą w Nowy Rok jako ToPowicze.
Co do Virusam powody znam, tak Taisto zaginął bez śladu.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Ogólnie. Szukałem go tylko w grze. I sorry wodzu, ale ja chyba za nikim nie powinienem biegać . Jak mu zależy, to się odezwie . Póki co żadnej awersji do niego nie mam.
ToP Fighter!
Napisałem o problemach z gadu, zresztą nie udało mi się ich zwalczyć. Poza tym zauważyłem, że najlepiej jest do Ciebie pisać nawet w tym temacie kiedy jesteś akurat online, a niestety nie udało mi się Ciebie spotkać. I przepadłem tylko az Twojej perspektywy, bo w grze się pokazywałem, chociaż akurat wczoraj na 14 miałem do pracy, więc niestety mnie nie było. Wróciłem skonany, więc parę minut przed komputerem i spać. W grze używałem komendy /sa, chociaż na tej mojej starej wersji tori nie zawsze to działa, więc również szukałem po pokojach... no i nie miałem tej przyjemności Cię spotkać. Gdybyś w pewnym sensie nie ograniczył możliwości kontaktu do samego Gadu, pewnie bylibyśmy już po teście. No a tak liczę, że gdzieś Cię w końcu spotkam i dokończymy test. Bez forów oczywiście.
pizdu możesz pisać tu jak wchodzisz do gry, bo ja praktycznie cały czas siedzę na forum, ale nie zawsze jestem na kompie
W takim razie punkt 15 jestem dziś. To będzie podejście 1.
Nazwę pokoju wstawię kilka minut przed 15.
ToP Fighter!
ja jestem już
-----
albo nie bo mam obiad zara
-----
/jo top?
Last edited by Virus17C; Jan 1, 2014 at 02:57 PM. Reason: <24 hour edit/bump