Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Troszkę mi zeszło z tym nagrywaniem . Ale niestety w domu jestem na ogół tylko na obiadki.
A podbijam, żeby się pochwalić tym, że biorę się do nauki teorii, coby zostać lepszym kompozytorystą ;) .
Na razie ogrywam tylko dźwięki na gryfie (mam fajną metodę), ale już mam przygotowane materiały bardzo ładnie (i prosto, co jest najważniejsze) ruszające zagadnienie skal i oktaw.

A swoją drogą: w życiu mi się nie wydawało, że ta teoria jest taka trudna. Nigdy nie spotkałem się z materiałem, z którym miałbym tyle problemów. Każda pierdółka ma milion zależności, dlatego jest to takie trudne. A najlepsze jest to, że poza znajomością dźwięków na gryfie, nie da się ustalić, gdzie jest jej początek.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Originally Posted by Virus17C View Post
no wiesz, zaraz nie będzie miejsca na wpizdu wielkiego avatara, idź w siłkę, jak kogoś kopniesz to odleci, odbije się od ściany i kolejny kick.... taki forever alone squash tylko nogami

A myślisz że jak to kurna wygląda? -_-' za chu sie zbliżyć nie można, bo co uniknę kopa, to dostaje kolejnego >.>

//Nie zauważyłem twojego posta pizdu :F
Last edited by Soreu; Jan 6, 2014 at 01:06 AM.
Nie. Dokładnie wiem, co chciałem napisać . Gdybym chciał być kompozytorem, to bym tak napisał .
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
chłopaki, łezka mi pociekła
-----
nie wkurzaj sie pizdu :* ostatni raz w tym tygodniu takie coś..
Last edited by kmenek; Jan 6, 2014 at 01:09 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Pizdu spróbowałem i jak narazie to niemam się czym pochwalić, ale mam pomysła i jutro może coś zrobie bo narazie jestem na telefonie a tu sie beznadziejnie gra
wy się chwalicie 300 siły i speeda? Ja mam 700 siły,speeda 736 i masy 39k xD
-----
easy masz ten challenge xD
Last edited by ichigio21; Jan 7, 2014 at 12:07 AM. Reason: <24 hour edit/bump