Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Niewidzialny tori!
Joł, napisałbym na forum gry, ale wolę tutaj, bo lubicie pospamić ;)

Wie ktoś może, jak zrobić niewidzialnego tori? Tzn. tekstury to nie problem, ale co z jointami? Potrzebuję do filmu, aby uke dostawał łomot od nikogo, żeby podstawić na miejsce toriego kogoś innego ;)
jointy to też nie problem, przecież wprowadzili niedawno joint textury (50k za za sztukę). ew. mógłbyś podmienić komuś textury w customach i puścić jego powtórkę.
/opt uke 0
/opt tori 0

Ale na cholere się męczyć w textury, jak komendy są od daaaawna... (0 = niewidzialny, 1 = widzialny)

Edit: Pewnie na brak krwii, i traili też się przyda, więc

/opt blood 0
/opt trials 0

Edit2: Jbc jeszcze na HUD (trzeba kliknąć esc dwa razy żeby zadziałało w pełni)

/opt hud 0

Edit3: I jeszcze na zaczerwienienie od uderzenia...

/opt bruise 0

Jeszcze coś potrzebujesz? :P
Last edited by Soreu; Jan 9, 2014 at 07:41 PM.
No akurat to, że jeden dźwięk (lecz już wyższy/niższy więc w sumie trochę inny) można znaleźć w wielu miejscach na gryfie jest spoko, podstawa dla barowych, a potem dla bardziej wyszukanych przewrotów. Mi wystarczyło ogarnąć wszystkie E a potem ewentualnie podczas grania liczyć gdzie jest taki a taki dźwięk. Ujmując to prościej, wyszło wszystko w praniu. Od zbędnego wkuwania głowa boli
Kwinty, tercje, oktawy to interwały, źle to ująłeś u siebie ;p

A pentatonika jest prooooościutka i warto się jej jak najszybciej nauczyć, bo często można ją wstawić (nawet bardzo często) do jakiegoś kawałka.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
A ja właśnie jej nie ogarniam. Jak ogarnę do końca dźwięki, to uczę się C durowej. Na razie nie mam ochoty na grę (gram tylko czasami, żeby nie wyjść z wprawy), ale często biorę gitarę na kolanka i kuję. Dorwałem materiały, gdzie to jest elegancko i prościutko wyłożone, więc na razie to pasjonujące.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!