A więc
Ichigio21 repek został wyczyszczony razem z tematem
[Virus] Event #2 nie zapisałem go ale jak możesz to daj
Soreu nie ma
Chickenxpl nie ma
Kocimienta przez 1108 klatek
Pizdu przez 1011 klatek
Dredy przez 1009 klatek
Mój komentarz jest taki:
Wszyscy (wasza trójka) byliście podobni i mieliście prawie takie same wyniki
Kocimienta biegłeś ruchem jednostajnym (tak jak Dredy), chyba najładniej ze wszystkich, ale zwolniłeś na końcówce,
Pizdu pierwszy raz widzę taki sposób biegania parkoura (chodzi mi o to łapanie i wyskakiwanie) i to daje tobie plus (szczególnie ostatni skok)
Dredy ku mojemu zdziwieniu, mimo że coś tam powiedziałeś, że się nauczyłeś biegać - bardzo dobrze ci poszło, jakby się przyjrzeć to nie był to skomplikowany parkour ale skuteczny
Ostatnie dwa słowa: Trochę okrutne jest wysyłanie zwycięzcy nagrody i patrzenie na różnicę 3 klatek, i to by sprawiło, że te eventy (jak powiedział Pizdu) to tylko wyścig po forsę. By się tak nie stało chciałbym pogratulować wszystkim za wytrwanie i wybaczenie mi (tamtego) błędu. By wszyscy byli szczęśliwi, otrzymali mini upominek i zakończyli ten konkurs z uśmiechem na ustach - Chciałbym wręczyć (z 10000 Tori Kredytów)
3k Dredowi (nie wiem czy dobrze wymawiam xP)
3k Pizdowi (to samo)
2k Kocimientowi
i 2k Ichigiowi21
Jednak tego nie zrobię, prześpię się pomyślę czy taka decyzja jest sprawiedliwa i (mam nadzieję) przeczytam wasze komentarze co do repków i mojego komentarza
-----
Jeszcze replaye...
Wiem, że na wszystkich jestem ja, ale chyba zapisałem zanim był koniec i dlatego to się stało. Ale nie szkodzi, wszystko działa
Last edited by Virus17C; May 3, 2014 at 10:26 PM.
Reason: <24 hour edit/bump