Christmas Lottery
Mam dobry humor, więc streszczę do krótko: Pomijam już wszelakie niesnaski, jakie między nami były, bo w zasadzie to dotyczy tylko mnie. Chodzi mi to, że klan nie może sobie pozwolić na takiego członka, który najpierw jest wulgarny, mataczy itp. a później włazi w dupę i udaje kogoś kim nie jest. Byłeś w przeszłości kilkukrotnie banowany, próbowałeś wciągnąć mnie w farming qi i tc kiedy miałeś kupiony booster. Nie jesteś człowiekiem uczciwym, ani nawet takim, któremu można powierzyć cokolwiek. Nie ufam takim ludziom, inni klanowicze chyba również.
Undetto
Okej moja kolej.
Zobacz ile czasu minelo, to byl jakis wrzesien 2012 rok.
Masz racje, przyznaje sie, robilem to co napisales.
Ale kazdy zasluguje na druga szanse, ja rowniez, bo zrozumialem swoje bledy, powyciagalem wnioski (w zyciu realnym rowniez). Mialem perma, siku mi zaufal - dal druga szanse, bo porozmawialem z nim chwile normalnie.
Ludzie sie zmieniaja, upadki ksztaltuja ich charakter, ble ble ble.
Jedną szansę miał Turde, drugą kagesan, kolejną iTurde. Koniec wyliczanki.
Nie ma takiej możlwości. Nie przyjmę cię.
Brzydko mówiąc - jebie mnie to czy się zmieniłeś i jak bardzo.
Ja ci nie zaufam. Nie masz raczej szansy na to, że moje zaufanie zdobędziesz.
Nie neguję, że pewnie zdaży się razem pograć. Nie neguję nawet, że czasami mogłoby być fajnie.
Ale bez mojego błogosławieństwa nikt tu miejsca nie zagrzeje. Tobie niestety go nie dam.
Jesteś za bardzo dwulicowy. Gdybyś miał jednorazowy wyskok, to mógłbym odpuścić.
Tematu nie ma co drążyć za wiele, bo moje stanowisko jest jednoznaczne.
Nie dostaniesz się do nas.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Hello, Im DjReDbULL
Name (Real/Nick): Raúl/DjReDbULL
Belt: Black
Favorite mods: Aikido and Twinswords4fixed
Do I have any Art/Video making skills?: Yes, https://www.youtube.com/watch?v=Ku6-EblTCn8
What can i offer to your clan: A new player xD
Why I would like to join: I have no clan so, that´s why.
How often do I play toribash? [1-7 days in week]: 6
Something about me [additional infos]: I have 2 special moves.
Foreign languages [Everyone knows at least one]: Spanish and english
2 Singleplayer replays: 00RedbullHelicopter.rpl SuperHeadkick.rpl
2 Multiplayer replays: 00AW YEAH.rpl aaaaa ejem.rpl
Name (Real/Nick): Michał, enCorEpl
Belt: 2nd Dan
Favorite mods: Aikido, running, ninjutsu, mushu () i dużo dużo innych
Do I have any Art/Video making skills?: Tak, lecz niskie
What can i offer to your clan: Myślę, że w końcu aktywność, bo na forum się nie udzielałem ostatnim razem, lecz byłem in-game kiedy ToP przymarł.
Why I would like to join: Polski klan, potrzeba czegoś więcej?
How often do I play toribash? [1-7 days in week]: Teraz, codziennie, lecz nie mogę powiedzieć o bardzo długich sesjach
Something about me [additional infos]: Pochodzę ze Stoczka Łukowskiego, małej mieściny oddalonej o ~90km od W-wy i 40 od Siedlec , interesuję sie komputerami, elektroniką ( w mniejszym stopniu )
Foreign languages [Everyone knows at least one]: Oczywiście Angielski, Rosyjski.
2 Singleplayer replays: Niestety, nie mam replayów, ponieważ mam Toribasha ze steama, a stare replaye mi się pousuwały wraz z formatem kompa ;C, jednak ze starego podania coś powinno być.
2 Multiplayer replays: Brak. ^
Last edited by enCorEpl; Jun 4, 2014 at 10:19 PM.
Sam nie wiem...
Z jednej strony zły z Ciebie chłopak nie jest. A z drugiej z aktywnością to kiepsko stoisz.

Co na to inni?
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Pamiętam go dobrze, chociaż mało go tu było. Jeśli obieca poprawić aktywność na forum, to czemu nie? Już wielu dawaliśmy drugie szanse. Niektórzy je wykorzystywali.
Wiesz co, jakoś nie potrafię dobrze żyć na forum, nie odnajduje siebie, wole wypowiedzieć się na temat, na który coś wiem, lecz na forum zaglądam codziennie, nie to że wgl nie wiem że takie coś istnieje. Bardziej można mnie złapać in-game, ale postaram się żyć również na forum. Ostatnio było kiepsko z czasem na granie wgl, przepraszam, ale szkoła kompletnie mi zajeła dużo czasu. Myślę, że niektórzy zrozumieją.