Christmas Lottery
Dobra, akurat tak się złożyło, że mam ostatni tydzień popraw ocen w gimbazie, więc muszę spiąć dupę i poprawić matme na 4 i angola na 5, ale nie martwcie się, bo później nie będzie potrzeby chodzić do szkoły
- Turde nogi gotowe, w czwartek wrócę do chesta, bo mam plan (sory, narazie 0 nowych zdjęć)
- Pizdu mam pomysł na nogi, jak będę mógł wejść na kompa jutro to dam ci te texturki, a jak nie to najwyżej w czwartek
- Wook jak nie problem to narysuj mi twój pomysł na seta, to będę wiedział co chcesz, i to zrobię
- Dredy zrobię twojego heda, dorazu jak zrobię seta turde
- Kmenek i enCorEpl zrobię wasze hedy po hedzie Dreda

Pod spodem mam widzieć tylko post Wooka, który pokaże rysunek swojego seta
Virus Detected
kurcze dopiero w czwartek ?
no dobra, nie chce zeby robienie textur kolidowalo z Twoja nauka, przeciez to jest wazniejsze
Last edited by Turde; Jun 9, 2014 at 08:00 PM.
Nie, żebym tylko się uczył ale mam też inne zajęcia, co ja jestem jakiś nerd co tylko jak nie do nauki to do kompa? Sam wiesz jak jest, pozatym twój set to ciężki orzech do zgryzienia

Teraz w sumie jak robię twojego, to sam chętnie bym se zrobił jakiegoś człowieka, i nawet mam pomysł, tylko... kiedy, jak dzień ma tylko 24 godziny D:
Virus Detected
No to tak:
-tematyka to elektryczność, elektromagnetyzm
-dłonie mogą być biegunami magnesów, na tricach bieguny + i -
-na breascie [ktorego kupie] symbol elektrycznosci
-head ten co mam [w razie potrzeby sam go zmodyfikuje]
-kolory tylko demon, gold i pure [oprócz magnesów oczywiscie]
-w jakimś miejscu tabliczka z napisem Made in Poland, na innej może być Wook v2.08® lub coś z klanem [fabryczne napisy ot co]
-ogólnie ma to być android elektryczny ;P takie połączenie supersajanina, elektrycznego pokemona i robota :d

Obrazki pomocnicze:

TADA

Czyli zamówienie dotyczy breast joint texture + reszta zwykłych tekstur [bez jointów i heada]. Chciałbym, żeby dobrze się prezentowało toto w 128x128
WHOOOOOOOOOOOOOOOO
Virek wiem co jest 5, w sumie tobie zlecenie daje bo sam nie mam czasu na ogarnięcie tego
WHOOOOOOOOOOOOOOOO