Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Prev Previous Post   Next Post Next
Więc, co do mojego odejścia... Chodzi tu o to, że przestaje mnie kręcić Tb... Całkowicie przestaje mnie interesować. Czuję, że moja przygoda z tą grą dobiega końca...
Nawet jeśli spróbuję wrócić, to zapewne skończy się to na dwóch przegranych z kolei rundach, a potem znowu przerwa na kilka miechów... Ja nie umiem siedzieć przy jednej grze zbyt długo, dlatego myślę, że nie macie po co mnie trzymać... Zrobiłem tyle ile mogłem, skończyło się to co dobre... Choć myślałem, że dam radę być w tym klanie dłużej.
A właściwie po co macie trzymać w klanie wieczną mrożonkę, która w swoim marnym życiu walnęła zaledwie dwadzieścia parę postów, i całe gówno wam dała...
Myślę, że lepszą rubryką dla "Lunatyka" będzie "Dead members", bo jakoś nie zapowiada mi się "Wielki powrót". Tym bardziej, że wiem, iż owy powrót również skończyłby się na mrożonce...
Szczerze zrozumiałbym was, gdybym miał jakiegoś customa, ale tak to nie wiem po co chcecie mnie jeszcze przetrzymywać, ja jestem tylko średniawym brown beltem, mającym skłonności do długich przerw w graniu, jak i spoglądaniu na forum.
Otóż wspominałem, że mam już spore doświadczenie z tą grą, ale wiecie dlaczego pomimo tego, że znam Tb od kilku lat, gram tak "nieprofesjonalnie"? Ja po prostu miałem bardzo duże przerwy, tym razem zaryzykowałem wyżej wymienionym "Wielkim powrotem" i skończyło się to odejściem od klanu i kolejną przerwą... Czy to miało sens? Nie wiem... Ale jakoś nie wykazuję nadzwyczajnej ochoty na takie krótkie i niezorganizowane powroty.
Zamiast robienia was w jajo, wybrałem odejście i nie pozostawianie was bez ostrzeżenia, że może mnie nie być naprawdę bardzo długo, a potem zamienić się w mrożonkę... Lunatyk posiada teraz status "dead" i myślę, że jest on najbardziej odpowiedni na tą sytuację.