Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Sharickkou idź spać bo widać po tobie że masz 10 lat robisz shovella i nie przyznajesz się i jeszcze piszesz że to było fair , trwa walka dostajecie 2 raz po dupie a wy co spec i chuj a później dajecie mody których miało nie być zastanów się co piszesz ...
były omówione wczesniej
dalismy wam sznase rejectnięcia ich
nikt nic nie pisał więc zostały uznane
dge - neutralny sedzia - potwierdzi
Originally Posted by Szamboo View Post
No to chuj z imprezy.
Coś mi się wydaje, że rn z allies trafi do enemies.

I SKOŃCZCIE DO KURWY NĘDZY PIERDOLIĆ! ZAPIERDALACIE FORUM CHUJOSTWEM! OD TAKICH RZECZY JEST PM!

I tyczy się to wszystkich, ani słowa o tej zjebanej wojnie.

choc nie czesto sie zgadzamy (hehe) to tu sie z toba zgadzam szambo redemption leci na enemies ....
tez stad wypierdalam, kamil nie posluchales slow powasa i z klanu burdel sie zrobil
jestem po stronie rn i jak sie burzycie o "shovelektoreniesashovelami" to nie liczcie dluzej na moja pomoc
best vlad in plat V Kappa
kat <3
kamil
rozumiem cie, jak mowilem do cb nic nie mam, więc osobiście ty i szambo nie jestescie moimi enemies, mam nadzieje ze zrozumieliscie co mialem do powiedzenia
Szarik out

@ down
dorośnij to pogadamy
Last edited by Shar; Apr 29, 2011 at 10:53 PM.
Originally Posted by Sharickkou View Post
były omówione wczesniej

Tak, tak. Pisałem żebyś dał Aikidobiggerdojo? I co dałeś? Chuja dałeś, do Rn nic nie mam, niestety choć naprawdę niektórych lubię to ty popsułeś im opinię swoim zachowaniem, jakbys sie przyznal do bledu to spoko, tym bardziej ze przegrałeś ten fight.
Originally Posted by Sharickkou View Post
były omówione wczesniej

połowa z nas na mucie była......
a jak mówiłem żeby zasady ustalić to nikt nie reagował tylko muta dostałem...
no i jeszcze na początku powiedzaiłem kto n ajakim modzie walczy i kto jest kim a wy widać że słuchaliście mnie jak wyłączonego radia .........
Mówiłem przecie że Mrnorbert to wook to czrmu mu nie daliscie walczyć jako lider in-ep i czemu miroke nie walczył na judo ?? wiem czemu bo miał muta i nie mógł nic powiedzieć!!!! a na samym początku mówiłem że miroke idzie na judo......