Christmas Lottery
Originally Posted by Virus17C View Post
Ja w toruniu mam Gimnazjum i Liceum Akademickie, czaisz mój kuzyn co miał 5.9 na świadectwie z mazur przyjechał, a teraz n politechnice w warszawie jest, to od ilu punktów oni ich biorą...

Poza tym mówiąc "dobre lo" nie miałem na myśli najlepszego z klasą biolchem :|

to torunskie liceum akademickie naprawde jest zajebiste, znam kilka osob po nim i rzeczywiscie ida tam tylko osoby z glowa na karku, a wychodza na naprawde dobrym poziomie.

bycie na "politechnice w warszawie" to nic wielkiego, na SiMR od <70pkt chyba przyjmuja (30% rozszerzenie fizyki i matmy / 60% podstawa matmy i podstawa fizyki)... Na Transport czy inny AiNS tez wygorowanych progow nie ma.
Sam studiuje na PW (energetyka na MEiL, polecam jak ktos ma latajace wyniki matur roz 80%+) i rozdzwiek miedzy wydzialami jest gigantyczny, sa cale dwa wydzialy na ktore jest sie dostac naprawde ciezko (MEiL i EiTI, ewentualnie jeszcze- jak zejdziemy na poziom 60-70% z rozszerzen- Mechatronika, Inzynieria Ladowa i pojedyncze kierunki na MiNI, a konkretniej informatyka tamze), reszta to zwykle <60% z rozszerzenia z matmy i fizyki, czyli bez przesady.
Last edited by Thrandir; Jun 20, 2014 at 04:35 PM.
A gdzie dokladnie mieszkasz?
Gdzies obok mokrego ?
Bo ja tez jestem z Torunia ;)
Last edited by Turde; Jun 21, 2014 at 02:19 AM.
To sa koniuchy. Ja tam mieszkam od urodzenia. Kojarzysz Turka ? Chodzisz do gim 3 pewnie. Niee Pizdu, porozkminiam go troszke tylko