Toribash
jezeli uwazasz ze to wirus polecam zrobic backup zdjec i muzyki i sformatować wszystko :P
jak to nie pomoże problem tkwi w hardwarze, nie plikach

Nie bawiles sie w podkrecanie procka? W programach mozliwe jest ustawienie by chodził non stop z maksymalnym taktowaniem [nawet w spoczynku]
WHOOOOOOOOOOOOOOOO
jzeu pisalem godzine i sie nie wysłało kurważ no. anyway zainstalowałem 3antywirusy i dopiero avg pomógł, działa aparat już, a zobazcymy jak z baterią.
-----
aparat działa, ale bateria i dalej sie grzeje bez zmian ;v
Last edited by kmenek; Jun 27, 2014 at 05:20 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Arcy Kórwa Morderca Czarny Roman Per ,,Sarajas" Terminator.
Ukończył szkołe na piątke z plusem i falusem.
I moga mnie cmoknąć pomiędzy udami.
Jezu - nareszcie. Daje stówe że będę przy najbliższej rozgrywce ładował noobclap'y.
Wgl: Nie chwale się ale...chodzę do powiedzmy...odrobinę ambitnego liceum...i tam chyba z 50% osób ma pasek XD I kminie: Kurwełe...same kujony(wychodza na apel) metroseksualni...pasztety...pasztety...pedały...pa sztety...kujony...kujony...dzieci...pasztety
Jedna miała 5,96 średnią...(Któryś nauczyciel ładnie ją objebał jak jej 5 wstawił XD)
Rodowe nazwiska, herby...Jedna to sobie dojebała między którymś nazwiskiem ,,trzecia" Jak jakaś hrabina czy chuj.
A ja prosty chłopak z gminu jestem - I mnie to dynda i powiewa ;_; Bo i na chuj komu cztery nazwiska, jak w połowie narobi byków a drugiej połowy etymologi nie zna.

Rozpisałem się: WAKACJE KURWA.*propozycja pierwszego chlania padła po wyjściu z apelu... ;_; Dziś już 3 dostałem...Chryste... Przegra wątroba*
e to chuj, ja też ambitne ale normalne chopki chodzą tylko moj dobry kolega z klasy ma na imię Robert.. wszystko spoko tylko jego tata też ma na imie Robert XDD
No właśnie, rozumiem żeby to była matka i córka, bo wtedy można by było powiedzieć
Basia, skocz po piwo
Virus Detected