Toribash
Odnośnie tego telefonu kmenkowego, to chyba źródło znalazłem (telepatia mode on).
Jeśli telefon grzał się nawet jak był WYŁĄCZONY, to po rozpoznaniu i opinii właściciela stwierdzam zwarcie.

Odnośnie matur:
polski ustny: 50%, prezentacja 9 minut, 2-3h nauki
angielski ustny: 86%. Chciałem 100, ale to już dawno omówiłem na forum
matematyka pisemna: 52%, bardzo dobrze, biorąc pod uwagę fakt zerowego wkładu własnego. Tablice ratują życie. A nie zdało ponad 30% podchodzących do matury.
polski pisemny: 53%. W dalszym ciągu powtarzam, że nikt NIGDY nie będzie uczył mnie, jak mam interpretować i rozumieć jakikolwiek tekst. Ani co mam czytać (wspomnę, że Faraona ruszyłem prawie 2 lata po tym, kiedy kazali mi go przeczytać).
angielski pisemny: 81%. Słuchanie jednego boomboxa za 40zł w sali, w której jest ponad 30 innych osób to żadna frajda.

Reasumując, wyniki mnie zaskoczyły (pozytywnie). Średnie jest. A o studiach się pomyśli kiedyś zaocznie. I tak w obecnych czasach o pracy decydują znajomości, a nie wykształcenie.

@Norbert: do szybkiej zmiany akordów najlepszym ćwiczeniem jest... wolna zmiana akordów. Najważniejsza jest dokładność, a najlepszym sposobem na naukę gry (jeśli nie jedynym) jest nauka przez powtórzenia. Szybkość przychodzi z czasem, przez nikogo nie pytana . Lepiej zagrać ładnie, czysto, dokładnie i w tempo 3 dźwięki, niż w tym samym czasie 30, które nie będą miały "tego czegoś".
Aktualnie jestem w stanie spoczynku, bo przez nawał innych zajęć gitara poszła w kąt. A jeśli własnej nie masz, to mam akustyka i elektryka, których nie używam, a mogę puścić np. za symboliczną stówkę. Ale to akurat temat na prywatną rozmowę .
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Jak bede myslal o tym na powaznie to dam ci znac ;p Gitare mam od kumpla, który ma dwie i mieszka pare metrow ode mnie wiec na razie ze sprzetem problemów nie mam.

Originally Posted by pizdu View Post

W dalszym ciągu powtarzam, że nikt NIGDY nie będzie uczył mnie, jak mam interpretować i rozumieć jakikolwiek tekst.

PIONA
WHOOOOOOOOOOOOOOOO
I jak widać dobrze na tym wyszedłem. Kumpel z pokoju w internacie uczył się 2-3 miesiące. Chodził na korki 40zł za godzinę. Kombinował. Ja w tym czasie grałem w wowa . Napisałem w 100% po swojemu. Klucz miałem w dupie. Napisał na 40%. 12 mniej niż ja.
Mam ciekawy plan na dalsze działania, ale to nie czas i miejsce nie to . Oczywiście faza planów, bo gromadzę informacje.
ToP Fighter!
Dobrze myślisz. Ale to na razie tylko taka myśl, która być może nabierze realnych kształtów. Na razie jestem na etapie zbierania informacji.
ToP Fighter!
Originally Posted by pizdu View Post
A o studiach się pomyśli kiedyś zaocznie. I tak w obecnych czasach o pracy decydują znajomości, a nie wykształcenie.

le moge sie dostac co najwyzej na socjo za trzecim naborem wiec napisze, ze studia sa chujowe :)

just sayin'
może niekoniecznie studia : D
-----
Virus, guitarbots przezajebiste jest szkoda ze trzeba czekac na te refille smieszne
Last edited by Wook; Jun 29, 2014 at 12:45 AM. Reason: <24 hour edit/bump
WHOOOOOOOOOOOOOOOO