Jak mi się podoba to mi sie podoba nie mam nic do dodania. Jak ci tak zależy to przyznaję, że ręce [całe] odstają od reszty drastycznie [ i ogólnie bym je wyjebał i zrobiłod nowa]
1. Ręce - zrób je od nowa, albo coś na nich dodaj - obecnie jakoś nie pasują do seta
2. Mógłbyś zarzucić screenem heada z przybliżonej kamery głowy drugiego gracza? (klawisz 4 potem 2) nvm, zrobiłeś to wcześniej
Proponowałbym obniżyć "twarz" na headzie - włosy zostawić jak są, ale oczy, nos, i usta dać jakieś ~30px niżej (niby mało, ale ingame robi różnicę)
//Obstawiam, że po prostu żaden z nas nie uznaje się za wystarczającego "znawcę" by krytykować czyjeś dzieła - no, dopóki to nie on za nie płaci
Brak jakiejkolwiek inwencji twórczej. Zrobiłeś kilka pasków; jedno wypełniłeś jednolitym kolorem na niebiesko, drugie na szaro. Zero cieniowania, i jeszcze ta czarna linia oddzielająca jedne części od drugiej...
Dobrze by było, gdybyś porzucił na jakiś czas tekstury i zaczął zajmować się rysowaniem ludzi/krajobrazów czy czegokolwiek co tam ci się narzuci czy też kopiowanie innych prac. Zdobędziesz przez to więcej doświadczenia niż machanie pasków w 512x512 bo i pole do popisu jest większe.