Secret Santa 2024
Pravila su ovakva: Mozes da postujes u koji god DSC hoces sve dok koristis [invade] tag i ne pricas gluposti, ne spamujes, ne vrijedjas... Naravno ako ti neko kaze da vise ne postujes, a ti nastavis naravno da ce te neko iz tog klana prijaviti i onda ti slijedi ili infraction ili ban.
Originally Posted by perica View Post
Ako mu ekipa koja ga je izbacila(Shody, kilibarda, ruuner i simsus) dozvole da postuje onda moze...

A i ti sto ih izabra, Belgrade je bio u ovom klanu duze od svih njih zajedno. But I digress, i onako ima novi klan sad. Ne zelim da zvucim napadno ili kao da naredjujem ali mislim da je to bila velika greska.

Edit
A da, samo da pitam jos, jel moram da imam onaj toriboost ili kako se vec zove onaj dodatak za forum da bih mogao da stavim sliku u sig?
Last edited by Djokid; May 11, 2010 at 04:19 PM.
To se zove toriprime
I da nisam raspolozen za svadju

E da ovo je [/invade]

E da ako ocete da se vratim ( kao designer ) samo bi zamolio shody-a da neprovocira...
Piratez I Am
New account/name = perica
Djokide treba ti ToriPrime.

Belgrade nema novi klan, imao ga je ali se brzo raspao.

Sad je u Piratez Samo me cudi sto Bojan nije primetio...

Belgrade, ako se doticna ekipa slaze(znam da nisu neki iskusni clanovi ali su nam jedini aktivni clanovi) mozes da se vratis kao designer.
Last edited by perica; May 11, 2010 at 05:28 PM.
Bojan mozda nije englez...

Ali je zato vanzemunac koji je dosao na zemlju da upija znanje svih kultura!

Zato je on i dosao u Toribash, primetio je da on ima svoju kulturu koja se razlikuje od kultura svih zemalja.

U svakom slucaju to "slomi nogu" je ukrao od engleza

P.S. Belgrade nisi na listi clanova Pirata...