Toribash
Originally Posted by Soreu View Post
A koleżanki to jak poznałeś? :P

Normalnie..."Masz pożyczyć długopis?" (...) "Mam na imię Jacek." xD

(te wypowiedzi w cudzysłowie to ja mówię, a nie ta koleżanka..)

Na chodniku nie poznaję koleżanek... Tylko ze szkoły lub jakieś znajome znajomych...
Last edited by Lunatyk; Oct 22, 2011 at 05:51 PM.
Koleżanka o imieniu Jacek... mam gęsią skórkę <lol>
To na chodniku też tak możesz zagadać :P

Najryzykowniejszym zagadaniem moim było podejście do płaskiej laski (ksero czegoś tam miałem od niej wziąć);
Po podejściu, jak już się odwróciła, wyleciałem z tekstem "Ja do Ciebie po ksero, a ty się do mnie plecami odwracasz" >.>
Cóż, jej reakcji raczej nie muszę opisywać *ksera już nie dostałem xD*

--------
Kocham jak ktoś na mój post odpowiada zamiast kolejnym, to edycją poprzedniego xD
Last edited by Soreu; Oct 22, 2011 at 05:53 PM.
Ja ostatnio lubię tak robić...
Na miejscu kogo innego w twoim poscie odpowiadałbym na twoje pytania...
Ale ja tu tu tylko sprzątam...
Ufffff... 12 godzinek w szkole i w końcu w domu ; D
6 godzin wykładów i tyle samo ćwiczeń ;/ Nie życzę Wam w przyszłości takich dniówek ; D

Lunatyk, no w sumie i tak kiedyś pewnie spotkasz tą jedyną
Soreu: "Ja do Ciebie po ksero, a ty się do mnie plecami odwracasz" no wiesz... zależy jak to powiedziałeś, jakim tonem głosu itp. i czy sie uśmiechnąłeś jak sie odwróciła heh ; )
Szczerze mówiąc ja na miejscu tej dziewczyny bym się raczej uśmiechnął bądź coś w tym stylu, no alee niedoobra skoro nie dostałeś xd
Originally Posted by Maniek070 View Post
Ufffff... 12 godzinek w szkole i w końcu w domu ; D
6 godzin wykładów i tyle samo ćwiczeń ;/ Nie życzę Wam w przyszłości takich dniówek ; D

Lunatyk, no w sumie i tak kiedyś pewnie spotkasz tą jedyną
Soreu: "Ja do Ciebie po ksero, a ty się do mnie plecami odwracasz" no wiesz... zależy jak to powiedziałeś, jakim tonem głosu itp. i czy sie uśmiechnąłeś jak sie odwróciła heh ; )
Szczerze mówiąc ja na miejscu tej dziewczyny bym się raczej uśmiechnął bądź coś w tym stylu, no alee niedoobra skoro nie dostałeś xd

Tia, to jedna z najgorszych obraz chyba To tak jakby na ciebie wołali malutki czy cos xd
ToP Leader
Jakie tam obrazy ; D Jak sie trafi na fajną dziewczynę, to wszystko można obrócić w żart, noo a potem sie zaczyna rozmowę no i dalej to już wiecie hah